Ostanimo u kontaktu

TRADICIONALNO UKRAŠAVANJE

Ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava i ispred crkve sv. Nikole u subotu

Objavljeno prije

Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i šport organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava u subotu, 30. studenog 2019., u 10 sati.

U prigodnom programu će nastupiti predškolci iz Središnjeg dječjeg vrtića, djeca iz DV Leut, OŠ Stjepana Radića, te Dječji zbor Župe sv. Ilije.  Oni će također ukrašavati jelu, zajedno s djecom iz DV Mali Isus te štićenicima Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

I ove se godine organizira ukrašavanje božićne jele na desnoj strani grada.  Također u subotu, 30. studenog 2019., u 14 sati bit će organizirano ukrašavanje božićne jele ispred crkve sv. Nikole biskupa. Nastupit će predškolci iz dječjih vrtića Radost i Vid, djeca iz OŠ don Mihovila Pavlinovića i Dječji zbor Župe sv. Nikole biskupa.

Pozivamo roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićne jele da ih dovedu na Trg kralja Tomislava i ispred crkve sv. Nikole biskupa.

METKOVSKO LJETO 2020.

Najmlađi sugrađani uživali u edukativno-znanstvenoj predstavi ‘Dan u laboratoriju malog znanstvenika’

Objavljeno prije

Najmlađi sugrađani sinoć su uživali u edukativno-znanstvenoj predstavi ‘Dan u laboratoriju malog znanstvenika‘, koja je u sklopu programa Metkovskog ljeta 2020. održana u prekrasnom ambijentu gradskog parka.

Mladi glumac Miro Čabraja je na djeci zanimljiv i uzrastu prilagođen način odgovorio na pitanja o tome kako nastaje vulkan, bijeli dim, kakve je boje voda, kako se izrađuju čarobne frulice, kako se lansira raketa u svemir, a za kraj im je otkrio tajnu o velikim balonima.

Djeca su aktivno sudjelovala, a količina smijeha i izraza ushićenja izazvanih događanjima u laboratoriju, dokaz su koliko su bila oduševljena predstavom.

Donosimo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije