Ostanimo u kontaktu

RAZORNI POTRESI

Župan Nikola Dobroslavić uputio pismo sućuti i podrške predsjednicima albanskih regija Skadar, Tirena i Drač

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić kao predsjednik Jadransko-jonske euroregije uputio je pismo sućuti i podrške predsjednicima albanskih regija Skadar, Tirane i Drača nakon razornog potresa koji je pogodio njihovu zemlju.

Župan je u pismu istaknuo kako je duboko šoriran devastacijom koju je uzrokovao jaki potres koji je u utorak pogodio Albaniju, a u svoje osobno ime te u ime svih članica Jadransko-jonske euroregije izrazio je iskrenu sućut obiteljima stradalih građana.
Napomenuo je kako je njegova želja da sve članice Euroregije daju svoju potporu albanskom narodu i institucijama u naporima spašavanja i obnove.

NAKON UTAKMICA NA KVIZ

Večeras zaigrajte peti Zimski Delta kviz u opuzenskom motelu Delta

Objavljeno prije

Večeras, nakon prijenosa uzbudljivih utakmica, u motelu Delta zaigrajte peti Zimski Delta kviz.
Danas je izuzetno sportski dan, jer i vaterpolisti i rukometaši igraju polufinale Europskog prvenstva. Duvnjak i društvo najprije će odmjeriti snage protiv Norvežana u 18 sati u Stockholmu, dok će naši vaterpolisti protiv Španjolske u 19:00 loviti finale ovog natjecanja.
Sve ovo možete gledati u opuzenskom Motelu Delta, a nakon sporta slijedi kvizaška poslastica, jer će se na istom mjestu održati peti po redu Zimski Delta kviz, na kojem vas očekuju nadasve zanimljiva pitanja i obilje dobre glazbe.
Svi ste pozvani, ekipe mogu imati do pet igrača, a sve informacije se mogu dobiti na broj 095/9073586.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije