Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

KOLONA SJEĆANJA

Udruga veterana 4. gardijske brigade posjetila Vukovar

Objavljeno prije

4grb-6

Povodom obilježavanja 22. obljetnice žrtve Vukovara, Udruga veterana 4. gardijske brigade je 17. studenog organiziranim autobusom otputovala iz Metkovića u Vukovar.

Prvi dan veterani su posjetili Spomen križ na ušću Vuke u Dunav, barokni dvorac Eltz iz 18. stoljeća u kojem su obišli gradski muzej, Ovčaru, Memorijalno groblje i Spomen dom na Trpinjskoj cesti. Vodič i domaćin bila im je Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune“.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Put su nastavili zajedničkim druženjem u obilasku Osijeka i Baranje, te večerom kojom su ih počastili veterani domaćini. Sutradan su sudjelovali u velikoj Koloni sjećanja, od bolnice do Memorijalnog groblja, gdje su se poklonili poginulima i umrlim braniteljima.

4grb-18

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije