Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

VRIJEDNA DONACIJA ZA PRIJATELJE

Udruga ‘Prijatelj’ dobila donaciju Nacionalne zaklade od 138.400,00 kuna

Objavljeno prije

Na natječaj za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na lokalnoj razni, a kojeg je Nacionalna zaklada raspisala 16. kolovoza 2018. godine i rezultatima procjene Procjenjivačkog tijela, Upravni odbor Nacionalne zaklade donio je Odluku o odobravanju 20 institucionalnih podrški udrugama osoba s invaliditetom.

Među ovih 20 dobitnika donacije našla se i UOSI Prijatelj iz Metkovića. Sukladno propozicijama, u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu izvršni direktor Udruge, gospodin Nikola Popovac, koji je ujedno i autor prijave na natječaj, potpisao je Ugovor o dodjeli donacije u visini od 138.400,00 kuna.

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije