Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MANIFESTACIJA HRVATSKA VOLONTIRA

Udruga ”Otac Ante Gabrić” promovirala vrijednosti volontiranja

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić

Udruga ”Otac Ante Gabrić” sudjeluje u manifestaciji Hrvatska volontira od samog početka i kroz razne društveno korisne aktivnosti promovira vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca. U subotu 27. svibnja 2017. održana je volonterska akcija pod nazivom Prozor u prošlost, vrata u budućnost na temu tradicijski vez i pletenice za sve generacije. Većina sudionika već je sudjelovala u raznim volonterskim i projektnim aktivnostima udruge, a pojedinci su pak došli prvi put pa im je ukratko pojašnjena vrijednost i važnost volontiranja u zajednici. I ovaj oblik volontiranja je veliki doprinos zajednici jer pomaže očuvanju  tradicijskih vrijednosti našeg zavičaja.

Sveznalica 7400xXpx

Korisnici udruge su dan ranije, povodom Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Metković, posjetili dječji vrtić. Sretna lica djece i starijih još jednom su pokazala koliko su za sretno odrastanje i starenje važna međugeneracijska druženja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije