Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Udruga osoba s invaliditetom ‘PRIJATELJ’ obilježila Dane otvorenih vrata

Objavljeno prije

Dani otvorenih vrata u UOSI Prijatelj

Udruga osoba s invaliditetom PRIJATELJ Metković je i ove godine obilježila Dane otvorenih vrata Udruga. Vrtićane, osnovnoškolce i srednjoškolce koji su ih posjetili upoznali su sa radom i aktivnostima Udruge te im pokazali prostorije u kojima se Udruga nalazi. Zajedno sa osobama s invaliditetom školarci su se okušali u izradi i bojanju suvenira, a sa onim najmlađima primjereno njihovom uzrastu vrijeme su proveli igrajući se.

Članovi Udruge ovaj dan su iskoristili da i najmlađim naraštajima približe kako osobe s invaliditetom unatoč fizičkom ili nekom drugom nedostatku mogu i trebaju aktivno sudjelovati u društvenoj zajednici.

Ovim putem Udruga Prijetelj želi istaknuti da su njihova vrata otvorena za svakog, svakim radnim danom od 07 – 15.00 sati te se zahvaljuju na posjeti Dječijem vrtiću Leut, Osnovnoj školi Stjepana Radića i Srednjoj obrtničkoj školi Metković.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije