Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Udruga Leptirići obilježila Dane otvorenih vrata

Objavljeno prije

Udruga Leptirići

U sklopu Dana otvorenih vrata Udruga 2016 koji organizira ured za udruge Vlade Republike Hrvatske svoja vrata svim zainteresiranim građanima otvorila je i Udruga cerebralne i dječje paralize Doline Neretve – Leptirići i to ove godine čak tri dana.

Prvoga dana su vrata bila otvorena za sve zainteresirane građane, a skupilo se dosta i volontera i samih korisnika terapija. Udruga je za vrijeme dana otvorenih vrata zainteresirane posjetitelje informirala o njihovom radu, širokom spektru socijalnih usluga koje pružaju te o svim terapijama počevši od logopeda, defektologa, fizikalne terapije, specijaliziranog prijevoza, pomoćnika u nastavi, te svim novinama od prošle godine i posljednjih dana otvorenih vrata.

Drugoga dana se program preselio u Ploče, budući da Udruga djeluje na cijelom području Doline, dok se posljednjeg dana ponovno vratio u Metković. Prema zakazanom programu upriličeno je predavanje senzorne terapeutice, inače jedine u županiji, Irene Obradović na temu ‘Senzorna integracija kod djece s poteškoćama‘. U izuzetno zanimljivom predavanju, koje su osim članova Udruge posjetili i stručno osoblje, predavačica je pokušala objasniti upravo onima koji svaki dan rade s djecom različite dobi, kako prepoznati i odnositi se u svom svakodnevnom radu prema djeci za poteškoćama, a sve iz svog bogatog iskustva.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije