Ostanimo u kontaktu

VRHUNSKI REZULTATI NA SVIM POLJIMA RADA

Učenici i nastavnici osnovnih i srednjih škola u Metkoviću među najuspješnijima su u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Zahvaljujući naporima učenika, učitelja i profesora, osnovne i srednje škole u Metkoviću postižu vrhunske rezultate ne samo u osnovnom procesu odgoja i obrazovanja, već i u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Godinama ostvaruju iznadprosječne rezultate u svim oblicima natjecanja učenika u znanju i vještinama, od onih školskih/ gradskih do županijske i državne razine, te u sportu posebice.

Vrhunski rezultati nisu došli slučajno. Oni su rezultat dodatnih aktivnosti nastavnika i učenika, ali i roditelja učenika koji donose priznanja i medalje.

Posebno treba napomenuti da i u vrijeme korone ni jedni ni drugi ne odustaju te se prijavljuju u nove europske projekte koje će također uspješno provoditi u suradnji s drugim srodnim europskim školama.

Zadivljujući rezultati koje učenici postižu uz punu podršku svojih mentora nisu plod slučajnosti već su rezultat njihova interesa i jasnih programa koje donose škole.

U te uspjehe utkane su stotine sati učenja, priprema, testiranja, i brojne druge aktivnosti.

Stoga, i zbog tradicionalno dobre organizacije školskog sustava u Metkoviću ne iznenađuje broj visokoobrazovnih osoba podrijetlom iz Metkovića, od kojih su mnoge stekle i titule doktora znanosti.

Dubrovačko-neretvanska županija i resorno ministarstvo sukladno svojim mogućnostima ulažu u rekonstrukciju i dogradnju školskih objekata te u opremanje učionica i radionica. Naši učenici i nastavnici uzvraćaju iznimnim rezultatima na svim poljima odgojno obrazovnog rada.

LOKALNI IZBORI 2021.

Odaziv birača u Metkoviću do 16,30 sati 41,82 posto

Objavljeno prije

Odaziv birača na 16 biračkih mjesta u Metkoviću do 16,30 sati iznosi 41,82 posto, dok je na nivou Dubrovačko-neretvanske županije nešto veći te iznosi 43,21 posto.

Podsjetimo, izlaznost do 11,30 sati u Metkoviću je bila 18,21 posto dok je na nivou županije iznosila 18,95 posto.

Donosimo detaljan prikaz izlaznosti po biračkim mjestima

Lokalni izbori 2021, Izlaznost do 16,30 sati

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije