Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VRHUNSKI REZULTATI NA SVIM POLJIMA RADA

Učenici i nastavnici osnovnih i srednjih škola u Metkoviću među najuspješnijima su u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Zahvaljujući naporima učenika, učitelja i profesora, osnovne i srednje škole u Metkoviću postižu vrhunske rezultate ne samo u osnovnom procesu odgoja i obrazovanja, već i u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Godinama ostvaruju iznadprosječne rezultate u svim oblicima natjecanja učenika u znanju i vještinama, od onih školskih/ gradskih do županijske i državne razine, te u sportu posebice.

Vrhunski rezultati nisu došli slučajno. Oni su rezultat dodatnih aktivnosti nastavnika i učenika, ali i roditelja učenika koji donose priznanja i medalje.

Posebno treba napomenuti da i u vrijeme korone ni jedni ni drugi ne odustaju te se prijavljuju u nove europske projekte koje će također uspješno provoditi u suradnji s drugim srodnim europskim školama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zadivljujući rezultati koje učenici postižu uz punu podršku svojih mentora nisu plod slučajnosti već su rezultat njihova interesa i jasnih programa koje donose škole.

U te uspjehe utkane su stotine sati učenja, priprema, testiranja, i brojne druge aktivnosti.

Stoga, i zbog tradicionalno dobre organizacije školskog sustava u Metkoviću ne iznenađuje broj visokoobrazovnih osoba podrijetlom iz Metkovića, od kojih su mnoge stekle i titule doktora znanosti.

Dubrovačko-neretvanska županija i resorno ministarstvo sukladno svojim mogućnostima ulažu u rekonstrukciju i dogradnju školskih objekata te u opremanje učionica i radionica. Naši učenici i nastavnici uzvraćaju iznimnim rezultatima na svim poljima odgojno obrazovnog rada.

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije