Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VRHUNSKI REZULTATI NA SVIM POLJIMA RADA

Učenici i nastavnici osnovnih i srednjih škola u Metkoviću među najuspješnijima su u Hrvatskoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Zahvaljujući naporima učenika, učitelja i profesora, osnovne i srednje škole u Metkoviću postižu vrhunske rezultate ne samo u osnovnom procesu odgoja i obrazovanja, već i u brojnim izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.

Godinama ostvaruju iznadprosječne rezultate u svim oblicima natjecanja učenika u znanju i vještinama, od onih školskih/ gradskih do županijske i državne razine, te u sportu posebice.

Vrhunski rezultati nisu došli slučajno. Oni su rezultat dodatnih aktivnosti nastavnika i učenika, ali i roditelja učenika koji donose priznanja i medalje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posebno treba napomenuti da i u vrijeme korone ni jedni ni drugi ne odustaju te se prijavljuju u nove europske projekte koje će također uspješno provoditi u suradnji s drugim srodnim europskim školama.

Zadivljujući rezultati koje učenici postižu uz punu podršku svojih mentora nisu plod slučajnosti već su rezultat njihova interesa i jasnih programa koje donose škole.

U te uspjehe utkane su stotine sati učenja, priprema, testiranja, i brojne druge aktivnosti.

Stoga, i zbog tradicionalno dobre organizacije školskog sustava u Metkoviću ne iznenađuje broj visokoobrazovnih osoba podrijetlom iz Metkovića, od kojih su mnoge stekle i titule doktora znanosti.

Dubrovačko-neretvanska županija i resorno ministarstvo sukladno svojim mogućnostima ulažu u rekonstrukciju i dogradnju školskih objekata te u opremanje učionica i radionica. Naši učenici i nastavnici uzvraćaju iznimnim rezultatima na svim poljima odgojno obrazovnog rada.

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije