Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FUTSAL ZA DJEVOJČICE

Učenice OŠ Stjepana Radića izborile plasman na državno prvenstvo u Poreču

Objavljeno prije

U organizaciji Školskog sportskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, 16. ožujka 2022. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću održala se završnica županijskog natjecanja školskih sportskih društava u futsalu za djevojčice.

Učenice OŠ Stjepana Radića okupljene u ŠSD Predolac postale su županijske prvakinje pobijedivši svoje vršnjakinje iz OŠ Primorje i time izborile plasman na Državno prvenstvo koje će se održati u Poreču od 30. ožujka do 1. travnja 2022. godine.

Sveznalica 7400xXpx

Pod mentorstvom uč. tjelesne zdravstvene kulture Jelene Galov, prof. za ŠSD Predolac nastupile su Kristina Klobučić, Petra Menalo, Petra Obradović, Lana Ilić, Marinela Vlahović, Dora Galov, Lucija Bulić, Ana Obradović, Hanna Volarević, Ana Jurković i Petra Šerić.

Uspješnim malonogometašicama čestitamo sa željom da dobar rezultat ponove i na Državnom prvenstvu u Poreču!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Piše uč. tjelesne i zdravstvene kulture Jelena Galov, prof.
OŠ Stjepana Radića

REGIONALNA AGENCIJA DUNEA

Na znanstveno-stručnom skupu u Stonu predstavljen projekt EUROPE DIRECT DNŽ

Objavljeno prije

U tvrđavi Kaštio u Stonu, u srijedu 7. prosinca održan je znanstveno-stručni skup na temu otpada u moru i reciklaže otpadnog materijala nastalog iz proizvodnje kamenica i dagnji na kojem je osim stručnih predavanja bio izložen i info štand projekta EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije kojeg vodi Regionalna agencija DUNEA uz pridružene partnere, Srednju poljoprivrednu i tehničku školu u Opuzenu i udrugu ESN Dubrovnik.

Nakon pozdravne riječi organizatora, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije te načelnika Općine Ston, uslijedila su predavanja na temu prirodnih vrijednosti Malostonskog zaljeva, morskog otpada-globalnog ekološkog problema, mikroplastike u školjkašima te tri DUNEA-ina projekta koji rade na razvoju inovativnih rješenja za problem otpada u moru. Stručna predavanja održali su:  Ivana Golec iz Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, dr.sc. Pero Tutman iz Laboratorija za ihtiologiju i priobalni ribolov Instituta za oceanografiju i ribarstvo, doc. dr. sc. Zvjezdana Popović Perković sa Sveučilišnog odjela za studije mora u Splitu te Iva Pozniak iz Regionalne agencije DUNEA.

Sveznalica 7400xXpx

Predstavnice centra EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije na izloženom info štandu predstavile su zainteresiranim sudionicima zadaće i aktivnosti koje provodi centar, kao i načine informiranja o vijestima iz EU, aktualnim natječajima te europskim projektima koji se provode u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Tom prilikom su na štandu podijeljeni promotivni pokloni centra EUROPE DIRECT DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije