Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ana Dragović imenovana od Ministarstva znanosti i obrazovanja za predstavnika u mreži savjetnika za STEM karijere

Objavljeno prije

Ana Dragović (Gimnazija Metković) imenovana je od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske za predstavnika u mreži savjetnika za STEM karijere.

STE(A)M IT projekt u suradnji sa STEM Alliance razvio je mrežu savjetnika za karijere na razini osnovne i srednje škole za pomoć nastavnicima kako bi povećavali razumijevanje novih STEM karijera i vještina potrebnih za takve karijere i podržali ih u uvođenju STEM karijera u učionice, nadopunjujući integrirani STE(A)M pristup.

Pokrenut je u studenom 2021. i u početku je bio isključivo otvoren za pobjednike STE(A)M IT, STEM Alliance i Scientix 2021 STEM natjecanja i jednog savjetnika koje je imenovalo Ministarstvo.

Članstvo će postati dostupno široj publici učitelja i odgajatelja od svibnja 2022. Prva faza implementacije pružit će priliku za testiranje i razvoj.

Gimnazija Metković

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ana Dragović, STEM karijere

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije