Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

AKCIJA PROMETNE POLICIJE

U utorak pojačan nadzor vozača mopeda, motocikala i osobnih prijevoznih sredstava

Vozači mopeda, motocikala i osobnih prijevoznih sredstava su posebno osjetljiva kategorija vozača u prometu, a njihova sigurnost je i službeno definirana kao jedan od prioriteta rada Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Policijski službenici prometne policije će tijekom utorka, 14. svibnja, na svim prometnicama naše Županije pojačano nadzirati vozače mopeda i motocikla.

Ova je policijska akcija preventivno-represivnog karaktera i njen osnovni cilj je smanjiti broj prometnih nesreća ove kategorije vozača, koja se smatra jednom od posebno osjetljivih u prometu.

Na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske od početka ove dogodilo se 37 prometnih nesreća u kojima je sudjelovala ova kategorija vozila, a koje su za posljedicu imale 1 smrtno stradalu osobu, 13 osoba teže i 10 lakše ozlijeđenih.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Iako je broj smrtno stradalih osoba u prometnim nesrećama u kojima je sudjelovala ova skupina vozila smanjen u odnosu na prošlu godinu, prevencija ovih prometnih nesreća predstavlja prioritet u radu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Apeliramo na vozače mopeda i motocikla da poštuju prometne propise i nose zaštitnu opremu. Na taj način čuvaju ne samo svoj život, već i živote ostalih sudionika u prometu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije