Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

NAJAVA

Predstava ‘Klaunovske ludorije’ u srijedu u GKS-u Metković

Objavljeno prije

Kazališna družina ‘Ritam igre’ izvest će u Gradskome kulturnom središtu Metković u srijedu, 15. svibnja s početkom u 19 sati predstavu za djecu ‘Klaunovske ludorije’.

Cijena ulaznice je 4 eura, a možete ih kupiti svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati ili uoči predstave.

U središtu radnje su dva klauna, veliki i mali, koji iščekujući predstavu zapravo postaju svjesni da su oni ta predstava. Tijekom predstave postoji stalna interakcija s publikom, pri čemu na scenu izlaze upravo djeca. Uz urnebesan smijeh, opuštenost  i zabavu, predstava nudi svakom djetetu mogućnost da se poistovjeti sa šašavim klaunovima i zajedno s njima kreira neki poseban svijet u kojem su stalno praznici te u kojem nema svađe i nasilja.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Publika za koju je predstava namijenjena su niži razredi osnovne škole i vrtići, a uz djecu mogu je gledati i roditelji te ima i edukativni karakter.

Producirana je krajem 2022. godine prema tekst Jolande Tudor, a uloge tumače profesionalni glumci Ivan Baranović / Anja Ostojić  i Nika Petrović / Davor Pavić.  Predstavu je režirao i dramaturški obradio magistar glume Ivan Baranović, a oblikovanje svjetla i tona obavili su Damir i Miho Dolina.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije