Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ISKORISTITE DAN ŽENA

U ugodnom ambijentu Coffee & Wine bara ‘Bacchus’ od danas uživajte u finim tortama i kolačima u vlastitoj proizvodnji

Objavljeno prije

U svakodnevnoj želji da pruži što bolji ugođaj svojim gostima popularni Coffee & Wine bar Bacchus od danas je svoju ponudu proširio kolačima i tortama u vlastitoj proizvodnji.

U samom centru grada, pored pošte, pronaći ćete pravo malo carstvo slastica koje će osvojiti one koji vole uživati u finim tortama i kolačima, ali i u ugodnom ambijentu. Ovdje možete uživati u čokoladnoj torti, schwarzwald torti, te monte, jaffa i oreo tortama, cheesecakeu, ledenom vjetru ili pak mousseu od čokolade ili jabuke te krempitama i kolačima bez glutena.

Uz ove fine slastice Bacchus vam toplo preporučuje i čašu vrhunskih vina koja će zasigurno pasati nakon dugog radnog dana te opustiti misli i tijelo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Svakako, iskoristite današnji Dan žena i svoju voljenu počastite slasticom u Coffee & Wine baru Bacchus.

Također, sve slastice rade se i po narudžbi, koju možete ostvariti pozivom na broj 099 525 7321.

Nastavi čitati

NAKON 6 GODINA SLUŽBE ODLAZI FRA ANTE

Gradonačelnik Dalibor Milan i njegov zamjenik Robert Doko primili fra Antu Bilokapića

Objavljeno prije

U prostorijama Gradske uprave, gradonačelnik Dalibor Milan sa svojim zamjenikom Robertom Dokom primio je fra Antu Bilokapića koji nakon šest godina odlazi iz Župe sv. Ilije proroka.

Tom prilikom smo mu uručili prigodan poklon te su mu, u osobno ime i u ime svih župljana, zahvalili za veliki trud i doprinos koji je dao tijekom vođenja Župe.

– Fra Anti smo poželjeli mnogo uspjeha, sreće i zdravlja na njegovom novom putu i u novoj župi te izrazili želju da nastavi dolaziti u naš Metković u kojem je ostavio neizbrisiv trag te u kojem će uvijek biti dobrodošao, – kazao je Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije