Ostanimo u kontaktu

GREY & PADRINO I OVOG VIKENDA ORGANIZIRA VRHUNSKI PROVOD

U subotu zabava uz trubače i ‘Ziggy bend’ te DJ Druju, a povodom Dana žena nezaboravni party ‘Žene, majke, kraljice’

Objavljeno prije

Grey Club – Padrino Restoran nastavljaju s najluđim provodima u dolini Neretve, već ove subote, 7. ožujka, dovode Ziggy bend a u nedjelju, povodom Dana žena organiziraju nezaboravnu večer Žene, majke, kraljice.

Uz standardnog DJ Druju za vrhunsku atmosferu u subotu su zaduženi već provjereni trubačiZiggy bend, s početkom od 23 sata pa do ranih jutarnjih sati.

Već u nedjelju pripadnice nježnijeg spola dolaze na svoje! Party kakav se ne viđa često ‘Žene, majke, kraljice‘, uz slatki i slani stol, Premium Gin Night te DJ Druju i bezvremenske hitove zasigurno će potrajat do dugo u noć.

Na instagram profilu kluba tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čeka Vas boca 0.7 po izboru!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Vidimo se ovog vikenda u Grey & Padrino Clubu!

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije