Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GREY & PADRINO I OVOG VIKENDA ORGANIZIRA VRHUNSKI PROVOD

U subotu zabava uz trubače i ‘Ziggy bend’ te DJ Druju, a povodom Dana žena nezaboravni party ‘Žene, majke, kraljice’

Objavljeno prije

Grey Club – Padrino Restoran nastavljaju s najluđim provodima u dolini Neretve, već ove subote, 7. ožujka, dovode Ziggy bend a u nedjelju, povodom Dana žena organiziraju nezaboravnu večer Žene, majke, kraljice.

Uz standardnog DJ Druju za vrhunsku atmosferu u subotu su zaduženi već provjereni trubačiZiggy bend, s početkom od 23 sata pa do ranih jutarnjih sati.

Sveznalica 7400xXpx

Već u nedjelju pripadnice nježnijeg spola dolaze na svoje! Party kakav se ne viđa često ‘Žene, majke, kraljice‘, uz slatki i slani stol, Premium Gin Night te DJ Druju i bezvremenske hitove zasigurno će potrajat do dugo u noć.

Na instagram profilu kluba tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čeka Vas boca 0.7 po izboru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Vidimo se ovog vikenda u Grey & Padrino Clubu!

DAROVI ZA UČENIKE NIŽIH RAZREDA

Sveti Nikola razveselio učenike u Osnovnoj školi Kula Norinska

Objavljeno prije

Na radost učenika nižih razreda,  Osnovnu školu Kula Norinska danas je posjetio Sveti Nikola, a djeca su ga dočekala radosno s pjesmicom.

U razgovoru je Sv. Nikola doznao da su djeca nekad bila dobra, a ponekad baš i ne. Svojim savjetima potaknuo ih je na činjenje dobrih djela, a njihovu je iskrenost nagradio darovima.

Sveznalica 7400xXpx

Ovom prilikom Općina Kula Norinska, na čelu s načelnikom Nikolom Krstičevićem, čestita imendan svim Nikolinama, Nikolama, Nikama i Nikšama..

Donosimo nekoliko fotografija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije