Ostanimo u kontaktu

SPORTSKI CENTAR METKOVIĆ

VW Team Metković poziva ljubitelje limenih ljubimaca na 5. VW roštiljadu

Objavljeno prije

Sutra, 28. prosinca se na Sportskom centru Metković s početkom u 12 sati održava 5. VW roštiljada Metković.

Organizatori ističu kako na događaju mogu prisustvovati vozila svih vrsta i marki, a kao i svake godine, cilj im je okupljanje, druženje, kao i jelo i piće u ugodnom društvu.

Kotizacija iznosi 50 kn po osobi, u cijenu je uključena hrana i naljepnica, dok će cijena pića biti po promo cijenama.

EPIDEMIJA KORONAVIRUSA

Nadležne službe odrađuju svoj posao i situacija u Kuli Norinskoj je stabilna – rekao nam je načelnik Nikola Krstičević

Objavljeno prije

Slijedom pojave Covid-19 virusa u dolini Neretve, prvog slučaja koji je u srijedu potvrđen kod starije muške osobe u Kuli Norinskoj, upitali smo načelnika Nikolu Krstičevića kakvo je danas stanje.

– Kao što je već svima poznato, muškoj osobi s područja naše općine utvrđena je zaraza Covid-19 virusom. On se trenutno nalazi u OB Dubrovnik i njegovo stanje je stabilno. Paralelno s tom informacijom poduzeli smo sve potrebne mjere koje je za takve situacije propisao Nacionalni stožer civilne zaštite te mogu reći da su nadležne službe odradile odličan posao i za sada nemamo novozaraženih. Utvrđeni su svi kontakti zaraženog i mjere samoizolacije izdane su za 15 osoba, a njegova uža obitelj je testirana u OB Dubrovnik. Kako nas je izvijestio Stožer civilne zaštite DNŽ, po nalazima koji su jutros stigli iz Zagreba vidimo da u našoj općini nema novozaraženih. Nadležne službe rade svoj posao i mogu reći da je za sada stanje stabilno, – rekao nam je načelnik Krstičević.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije