Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
NERA ETWA FEST

GRANIČNI PRIJELAZI

U protekla dva dana evidentirano dvanaest zapljena droge

Objavljeno prije

granicna-policija-rhTijekom protekla dva dana na graničnim prijelazima Metković, Klek, Mali Prolog i Karasovići evidentirano je 12 zapljena opojne droge. Kod ukupno 13 osoba pronađene su i oduzete manje količine marihuane i 252 komada lijekova koji se nalaze na listi opojnih droga. Radi se o dva državljanina RH, dva državljanina Francuske te po jednom državljaninu Cipra, Kosova, Bosne i Hercegovine, Albanije, SAD-a, Poljske, Njemačke, Kanade i Belgije koji su prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

 

Na graničnom prijelazu Metković uhićen srpski mafijaš

Podsjetimo, 17. kolovoza na graničnom prijelazu u Metkoviću policija je uhitila 37-godišnjeg Marija Milosavljevića, državljanina Srbije kojeg se povezuje sa srpskim podzemljem. Nakon što je izveden pred Županijski sud u Zagrebu sudac istrage mu je odredio istražni zatvor.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Milosavljević je osumljičeni u sklopu akcije Border (afera s putovnicama) za krivotvorenje isprava i ovjeravanje neistinitog sadržaja. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bijega i mogućnosti ponavljanja djela.

Tereti ga se za krivotvorenje isprava u sklopu akcije koja je rezultirala uhićenjem sedmeročlane skupine Zvonka Šendulovića. Radi se o krivotvoriteljima koji su u razdoblju od 2006. do 2010. opskrbljivali kriminalce u regiji hrvatskim putovnicama.

RENT-A-CAR M 740

Kako pišu srpski mediji, Milosavljević je u Beloj knjizi policije označen kao vodeći član novobeogradskog mafijaškog klana Dejana Stojanovića Keke.

Milosavljević je takođe bio uhićivan i nakon atentata na Zorana Đinđića 2003. godine u sklopu policijske akcije Sablja.

ŠTO KAŽE ZAKON?

Zbog neprilagođene brzine pao s električnog romobila i zadobio teške tjelesne ozljede

Vozač je uslijed pada zadobio teške tjelesne te je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Tijekom poslijepodnevnih sati jučer, 11. srpnja, u mjestu Slano, došlo je do prometne nesreće koja je za posljedicu imala teško stradavanje 20-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije.

Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnjak, upravljajući osobnim prijevoznim sredstvom – električnim romobilom, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem romobila i pao na kolnik.

Uslijed pada vozač je zadobio teške tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŠTO KAŽE ZAKON?

Električne romobile ne smiju voziti djeca mlađa od 14 godina!

Na električnom romobilu smije se prevoziti samo osoba koja s njim upravlja i pri tom mora na glavi nositi zaštitnu kacigu.

RENT-A-CAR M 740

Dužni su se kretati biciklističkom stazom ili biciklističkom trakom u smjeru kretanja, a u slučajevima da biciklistička staza ili traka ne postoje, mogu se kretati površinama namijenjenim za kretanje pješaka te zonama smirenog promet, a iznimno dionicama županijskih, lokalnih i nerazvrstanih cesta na kojima je brzina kretanja ograničena na 50 km/h ili manje i gdje je to dopušteno prometnim znakom krećući se što bliže desnom rubu kolnika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije