Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

ŽUPANIJSKI PROGRAM ZA MLADE

U ponedjeljak u Gradskom kulturnom središtu radionice o potrebama i problemima mladih

Objavljeno prije

Foto: dnz-mladi.com

Foto: dnz-mladi.com

Dubrovačko-neretvanska županija je, u partnerstvu s udrugom Europski dom Dubrovnik, pokrenula projekt izrade Županijskog programa za mlade, strateškog dokumenta čiji je cilj poboljšanje života mladih u županiji.

Kako bi se što bolje prepoznali potrebe i probleme mladih, projektni partneri su započeli i s provođenjem radionica.

Prve dvije radionice se održavaju u ponedjeljak 22. siječnja 2018. u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću.

Od 9,00 do 10,30 održava se radionica za osobe koje izravno rade s mladima ili su zadužene skrbiti o njima u jedinicama lokalne samouprave, obrazovnim, kulturnim i socijalnim ustanovama te udrugama.

Od 11,00 do 12,30  održava se radionica namijenjena mladim osobama između 15 i 30 godina.

Cilj je ovim radionicama, koje će se održati u svim dijelovima županije, u izradu Županijskog programa za mlade uključiti razne dionike koji na različite načine skrbe za mlade: jedinice lokalne samouprave, obrazovne, znanstvene, kulturne i socijalne ustanove te udruge mladih i za mlade.

Nakon izrade nacrta ovog dokumenta, uslijedit će javno savjetovanje, a potom se upućuje na prihvaćanje Županijskoj skupštini, nakon čega postaje temeljni dokument za definiranje županijske politike prema mladima u razdoblju 2018. – 2021.

SHISHA BAR

Najluđu noć u godini provedite u The Best caffeu

Objavljeno prije

TheBestCaffe-ShishaBar1024

Pred sezonu najboljih partya u gradu The Best caffe svoja vrata je otvorio na novoj lokaciji.S naglaskom na Shisha bar smjestio se između Carpe Diema i Amadeusa (u prostoru bivšeg Art caffe-a), svojim posjetiteljima pruža vrhunske noćne zabave te u ugodnom ambijentu opuštanje uz razne tople napitke.

Pazeći na navike svojih posjetitelja The Best caffe u najluđu noć u godini ulazi širom otvorenih vrata. Uz promotivne cijene pića, svojim vjernim posjetiteljima pripremili su Jack i Johnnie party, dok će se za odličnu atmosferu pobrinut DJ Ante.

Svoj stol možete besplatno rezervirati na broj +385 95 5047 478 ili putem inboxa fb stranica The Best caffe i Coco club.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije