Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

U ponedjeljak predstavljanje knjige ‘Šest milimetara’ autorice Josipe Pavičić Berardini

Objavljeno prije

Šest milimetara

U Gradskoj knjižnici Metković u ponedjeljak, 13. studenog, u 19 sati Josipa Pavičić Berardini predstavit će svoju knjigu Šest milimetara – ispovijest o boli i pobjedi.

Suočivši se s dijagnozom karcinoma dojke u 35. godini osjetila je strah i tugu – zbog liječenja koje je čeka, zbog najbližih, zbog brige za djecu… A zatim je odlučila da će slušati svoje tijelo i voljeti sebe, a karcinom prihvatiti kao dar. Bio je to prvi od šest koraka prema izlječenju koje je iskreno, emotivno i s mnogo snage i hrabrosti opisala Josipa Pavičić Berardini u svojoj knjizi Šest milimetara.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, od čega se sve mora oprostiti i kako može ponovno osmisliti svoj život? Koje popratne pojave može očekivati od terapije, kako prilagoditi prehranu? Na sva ta pitanja Josipa Pavičić Berardini dala je u svojoj knjizi jasne, praktične i provjerene odgovore. Ne dopustivši da je strah zarobi, s punom sviješću suočila se s odlukama koje su bile pred njom, a njezina ispovijest može pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom karcinoma.

Josipa Pavičić Berardini radila je dva desetljeća u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške, ambasadorica je Europa Donna Hrvatske. Ponosna je majka dva sina.

Na svim svojim promocijama od prodanih knjiga daruje 30% prihoda za aparat za intraoperativno zračenje.

Predstavljanje knjige Šest milimetara osmišljeno je tako da osvijestimo važnost ljubavi prema sebi i samopoštovanje jer bez toga nažalost nema ni zdravlja. Podižemo svijest o važnosti pregleda i samopregleda te bitnosti pravovremene reakcije.

Gradska knjižnica Metković

METKOVSKO LJETO

Grupa Silente održala koncert u Gradskome parku

Objavljeno prije

U sklopu programa Metkovskoga ljeta večeras je u Gradskome parku koncert održala Grupa Silente.

Dubrovačka grupa publici je izvela svoje dobro poznate starije hitove poput ‘Lovac na čudesa’, ‘Još jednom’, ‘Čudna ili čudesna’ te pjesme s novoga albuma.

Organizator koncerta bila je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održan je uz potporu Grada Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije