Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA METKOVIĆ

U petak tribina udruge Naš Hajduk

Objavljeno prije

Foto: DPH Metković

Foto: DPH Metković

Društvo prijatelja Hajduka Metković, koje je službeno osnovano i započelo s radom 29. studenog 2017., poziva na tribinu udruge Naš Hajduk, koja će se održati u Galeriji GKS-a Metković u petak, 8. prosinca, s početkom u, simbolično, 19:11 sati.

O osnivanju Duštva kažu da je i ranije postojala udruga pod istim imenom, ali je ona prestala djelovati te da je ovo potpuno novo Društvo prijatelja Hajduka, s novim ljudima i idejama, a njihov poziv na tribinu prenosimo u cijelosti:

Pozivamo sve navijače i simpatizere HNK Hajduk na prvu tribinu udruge Naš Hajduk koja će se održati u Galeriji GKS-a Metković dana 8. prosinca 2017. god. (petak) s početkom u 19:11 sati. Dođite i saznajte o počecima udruge Naš Hajduk, njenom radu i projektima, ali i o svemu vezanom za voljeni klub. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje glede naprijed navedenog, dođite i slobodno ga postavite. 
Mlado, staro, život cili!  HŽV

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dodatne informacije možete saznati na Facebook stranici Društva.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije