Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

DRUŠTVO PRIJATELJA HAJDUKA METKOVIĆ

U Metkoviću održana prva ‘Bila noć’

Objavljeno prije

U petak – 19. travnja 2024. u hotelu Narona, u organizaciji Društva prijatelja Hajduka Metković, održana je prva “Bila noć“ u našem gradu, ali i u Dolini Neretve uopće. Domaćini su na svečanoj večeri ugostili predstavnike HNK Hajduk Split te brojne prijatelje iz Dubrovnika, Konavala, Stona, Vrgorca, Imotskog, Splita, Zagreba i drugih mjesta. Nazočne su do sitnih noćnih sati zabavljali “Diktatori“ iz Splita i grupa “Preko“ iz Metkovića, a program je vodila naša sugrađanka Romana Gabrić.

Tijekom večeri je predstavljena i retro zastavica, koja je bila poklon za sve prisutne. Grafika sa zastavice je nastala prema stvarnoj fotografiji Hajdukovih navijača u tradicionalnoj neretvanskoj trupi iz 1971.godine, kada je Hajduk osvojio prvenstvo nakon dugih 16 godina.

Uzvanicima se na početku u ime Hajduka obratio Hrvoje Vuković, bivši igrač i zamjenik voditelja omladinske škole, a nakon njega i predsjednik DPH Metković Jure Jelavić.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Svi prisutni su imali priliku uživati u odličnoj spizi i još boljoj glazbi, a sreću su mogli okušati na bogatoj tomboli, za koju su kupone marljivo prodavale simpatične hostese Maja i Gabrijela.

Na 1. “Biloj noći“ u Metkoviću okupilo se doslovno i mlado i staro pa je tako najmlađi uzvanik imao tek 4, a najstariji 72 godine – za što organizatori ističu da ih posebno veseli.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, Drušvo prijatelja Hajduka Metković je osnovano 2017. godine i od tada do danas iza sebe broji mnoge humanitarne akcije organizirane isključivo na volonterskoj razini, od kojih se možda najviše ističe ona posljednja u kojoj su prikupljena novčana sredstva za kupnju 9 bolesničkih kreveta. Svojim trudom i zalaganjem iz godine u godinu  postižu sve veći broj članova, kojih je trenutno preko 1200. Važno je istaknuti da je ovo društvo osiguralo mjesto u Hajdukovom tematskom parku u sklopu projekta “Za sva vrimena” – kako za sam DPH Metković, tako i za naše pokojne sugrađane Antu Vukšu i Marina Jakića te za nedavno preminulog Kominjanina Miju Medaka – autora pjesme “Bili su bili vrhovi planina”.

Na samom kraju, za spomenuti je da je voditeljica svim uzvanicima prenijela pozdrave naših sugrađana koji nisu mogli prisustvovati ovoj svečanoj noći – i to bivšeg igrača Hajduka Stjepana Stipe Ilića, koji je u 7 godina odigrao 219 utakmica za splitske Bile, kao i velikog Hajdukovca i člana DPH Metković fra Josipa Repeše.

SPORTSKA ULICA, METKOVIĆ

Fratelli Gourmet Bar zapošljava priprematelja/icu jednostavnih jela i slastica

Objavljeno prije

Fratelli Gourmet Bar zapošljava, potreban im je priprematelj/ica jednostavnih jela i slastica.

Tražimo priprematelja jednostavnih jela i slastica da se pridruži našem timu. Iskustvo nije uvjet – važno nam je da volite kuhanje i da ste spremni učiti!

Za sve informacije nazovite nas na 095 583 4819 ili nas posjetite osobno u našem objektu u Sportskoj ulici u Metkoviću.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pridružite se našem timu i postanite dio Fratelli Gourmet Bar obitelji!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije