Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

U petak predstavljanje poštanskog žiga povodom 150 godina Narodne čitaonice u Metkoviću

Objavljeno prije

U subotu, 30. rujna 2023. navršava se 150 godina od otvorenja Narodne čitaonice u Metkoviću. Tim je povodom Građanska udruga „Metković 600“ u suradnji s Hrvatskom poštom izradila prigodni poštanski žig koji će toga nadnevka biti u službenoj uporabi u poštanskom uredu Metković. Uz to, Udruga je tiskala određenu količinu omotnica s citatom iz podužega govora don Mihovila Pavlinovića, koji je nazočio otvorenju. Na omotnicu će biti nalijepljena poštanska marka tiskana povodom 600 godina Metkovića.

U petak, 29. rujna u Gradskoj knjižnici Metković u 19 sati počet će program predstavljanja žiga zainteresiranoj javnosti, u sklopu čega će biti prikazane povijesne fotografije i dokumenti. Za sve je posjetitelje na kraju predviđen domjenak.

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Na nedjeljnoj sv. misi predstavljeni novi krizmanici

Objavljeno prije

Tijekom nedjeljne sv. mise u 11 sati u crkvi sv. Ilije je bilo predstavljanje krizmanika koji se pripremaju za krizmu u sljedećoj godini.

Njihova imena je pročitao župni vikar fra Marko Pudar koji ih i priprema za krizmu. Na kraju misnoga slavlja, kojega je pjesmom uveličao župni bend Znak Jonin, bilo je zajedničko fotografiranje.

Izvor: Župa sv. Ilije Metković

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije