Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OPĆINA ZAŽABLJE

U petak Edukacija o važnosti zdrave prehrane u Društvenom domu u Mliništu

Objavljeno prije

U petak, 03. lipnja 2022. godine, u Društvenom domu u Mliništu s početkom u 20.00 sati, održati će se Edukacija o važnosti zdrave prehrane.

Projekt Promocija zdravlja i prevencija bolesti u Općina Kula Norinska i Zažablje sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija edukacije financirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Stručni predavač je Sonja Barać dr.med.spec.obit.med.

Pozivaju se svi zainteresirani da im se pridruže na edukaciji, povećajmo svoje znanje o važnosti zdrave prehrane, usvojimo zdrave navike i očuvajmo svoje zdravlje!

Edit: u četvrtak, 3.lipnja s početkom u 20 h, tjelovježba

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

RONILAČKA EKO AKCIJA

Održana druga akcija čišćenja korita Neretve kod Metkovića

Objavljeno prije

Foto: Marin Veraja/Foto-studio Veraja

Športsko ronilački eko klub Delta 5 u subotu je organizirao drugu eko akciju čišćenja korita Neretve. Tom prilikom je 50-ak ronioca iz cijele regije, uz potporu članova JVP i DVD Metković te HGSS-a, čistilo dno rijeke Neretve, pretežno oko Lučkog mosta gdje se održavaju skokovi u Neretvu.

Akcijom je rukovodio predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza, Kamilo Čuljak, a podršku su dali i gradonačelnici Metkovića i Opuzena, Dalibor Milan i Ivan Mataga.

Uz članove ŠREK Delta 5 iz Metkovića u akciji su sudjelovali ronilački klubovi: HVIDRA Split, Crveno jezero Imotski, Leut Blace, Mostar, Dubrovnik, Periska Ploče, Seuh Mostar, Neum i Mornar Split.

Foto: Marin Veraja/Foto-studio Veraja

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije