Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKI PARK METKOVIĆ

U organizaciji Udruge DOBRA obilježen Međunarodni dan mladih osoba

Objavljeno prije

Capture8

Jučer je Udruga DOBRA u sklopu projekta AKTIVA-POZITIVA organizirala obilježavanje Međunarodnog dana mladih osoba  u Gradskom parku Metković, s početkom u 17:00 h.

AKTIVA – POZITIVA! je projekt kojem je cilj unaprjeđenje kvalitete života mladih osoba na području doline Neretve kroz njihovo aktivno sudjelovanje u društvu, primjenom novih znanja i vještina stečenih kroz projektne aktivnosti. Prilikom obilježavanja svi zainteresirani imali su priliku sudjelovati na raznim radionicama, poslušati koncert domaćih mladih bendova, te informirati se o samom projektu i daljnjim aktivnostima uz promotivne materijale.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kroz cijeli popodnevni i večernji program posjetitelji su mogli sudjelovati na dvije volonterske radionice, koje su uključivale radionicu za djecu i mlade gdje su sudionici izrađivali kazalište od recikliranog materijala, te cjelokupnu predstavu na temu Ezopovih basni. Radionicu je vodio Ivan Volarević.

Druga radionica je bila na temu plesa breakdance, tj. Breakdance workshop gdje su se učili osnovni koraci plesa, a radionicu je vodio Mateo Petrić.

Sveznalica 7400xXpx

Također je i održan koncert gdje su se predstavili mladi bendovi sa područja doline Neretve. Prvi bend je nastupao u sastavu: Maja Jakić – vokal, Tonći Dodig – bas, Dino Žderić – gitara, Domagoj Volarević – cajon.

Dok drugi bend pod nazivom Eho nastupio je u sastavu, vokali: Katarina Talajić, Tonća Šiljeg, Ivan Vladimir, gitara: Antonio Dominiković, saxophone: Marin Dominiković, rog/cajon: Lovre Laskač, bas/violina/cajon: Domagoj Volarević i klavijature: Luka Brečić.

Svim sudionicima osiguran je i Lonac iznenađenja koji se pripremio u suradnji i druženju s članovima i braniteljima Modro zelene zadruge i Zajednice braniteljskih zadruga.

Ovaj projekt se provodi u partnerstvu sa gradom Metković, Centrom za socijalnu skrb Metković i Srednjom poljoprivrednom i tehničkom školom Opuzen, te se financira iz sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije