Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VETERANI IV. GARDIJSKE BRIGADE

U okviru obilježavanja 25. obljetnice akcije ‘Zelena tabla-Mala bara’ u Borovcima održan turnir u bućama

Objavljeno prije

Veterani IV. gardijske brigade u Borovcima

Sredinom ovoga mjeseca, točnije 14. rujna u Pločama je održana 25. obljetnica akcije ‘Zelena tabla-Mala bara’. U okviru obilježavanja ove hvalevrijedne akcije jučer su se u Borovcima okupili veterani IV. gardijske brigade iz Splita, Vrgorca i Metkovića sa prijateljima na turniru u bućama kojem je domaćin i organizator bila udruga veterana IV. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije.

U ugodnoj i sportskoj atmosferi kao najbolji boćari pokazali su se Marinko Ćerlek, Zvonko i Tadija Barišić. Drugo mjesto osvojila je ekipa iz Vrgorca u sastavu Mili Radalj, Slobodan Beus i Marinko Roso, a treće mjesto postigli su Goran Ereš, Stanko i Ivan Krstičević. Najboljim trima ekipama uručene su prigodne medalje.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije