Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

U obiteljskom stanu pronađena dva laboratorija za uzgoj marihuane

Objavljeno prije

Lab za marihuanu

U sklopu kriminalističkog istraživanja nad 42-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Korčula su jučer, 14. svibnja, temeljem naloga suda obavili pretragu njegovog obiteljskog stana u Korčuli gdje su pronašli dva posebno izrađena laboratorija za uzgoj marihuane. U šupi  je pronađena 21 presadnica indijske konoplje visine do 30 cm sa pripadajućim UV svjetlom, ventilatorom i mjeračem kiselosti zemlje, dok je u prepravljenoj spavaćoj sobi obloženoj aluminijskom folijom pronađena 31 sadnica indijske konoplje visine 40 do 150 cm sa ugrađenom rasvjetom, grijanjem, mjeračem kiselosti i ventilacijom. U pronađenim laboratorijima osumnjičeni je uzgajao marihuanu od kraja ljeta prošle godine.

Sveznalica 7400xXpx

Pronađena indijska konoplja i oprema su uz potvrdu oduzeti kao i 83 grama marihuane koje je osumnjičeni dao policijskim službenicima prije početka pretrage.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni 42-godišnjak je kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KOMIN

Policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla heroin, marihuanu i veću količinu novca

Policija je pretragom pronašla drogu, veću količinu novca i dvije puške koje nisu skladištene sukladno zakonu

Objavljeno prije

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Temeljem sudskog naloga u petak, 2. prosinca, pretraženo je poljoprivredno zemljište i gospodarski objekti na predjelu Komina, koji su u vlasništvu 60-godišnjaka kada je pronađena metalna kutijica sa 117 g heroina, precizna vaga s tragovima heroina, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom i oko 366 tisuća kuna u raznim valutama.

Daljom pretragom policija je kod 56-godišnjaka pronašla 1664 g marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.

Sveznalica 7400xXpx

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene priuzvodnje i promet drogama policija je osumnjičene kazneno prijavila, a 56-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije