Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NESTAO PRIJE 15 DANA

U Njemačkoj nestao Marin Sršen, njegova rodica moli za pomoć

Objavljeno prije

– Ljudi, molimo vas pomoć, dijelite ovu objavu prijateljima i po inozemstvu, pogotovo ukoliko imate poznanike i prijatelje po Njemačkoj i u Europi, možda netko nešto zna – stoji u objavi Martine Sršen koja moli pomoć u pronalasku njezinog rođaka.

– Nestao mi je rođak, Marin Sršen iz Hanau (Philippsruher Allee), Njemačka, ima 32 godine, tamnosmeđu kosu i oči, srednje atletske građe i oko 180 centimetara visok. Govori hrvatski, njemački i engleski jezik. Otprije 15 dana gubi mu se svaki trag, nikome se nije javio od obitelji i prijatelja, a poruke se ne dostavljaju. U tijeku je policijska istraga. Ukoliko ima netko informacije, javite nam! Možete meni na mobilni: (+385) 0994124117 ili policiji u Hanau: 06181 100-123 – zamolila je Martina Sršen.

U tekstu objavljenom na njemačkom portalu kinzig.news stoji da su se članovi obitelji vratili s godišnjeg odmora i nisu zatekli Marina kod kuće na Philippsruher Allee. Jako su zabrinuti za njega. Posljednji kontakt bio je u nedjelju, 15. svibnja. Od tada ni rodbina ni prijatelji nisu ništa čuli za Marina Sršena. Prema dosadašnjim saznanjima, kriminalistčka policija pretpostavlja da mu je trenutno potrebna liječnička pomoć, piše Dubrovački vjesnik.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ČETIRI TURISTIČKA BRODA NA VEZU U METKOVIĆU

Dragan Tolić: ‘Sinergija je to naših vrijednih ugostitelja, djelatnika u turizmu, lađara i prijevoznika’

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prizor koji se rijetko viđa, četiri turistička broda vezana na Maloj rivi u Metkoviću. Lijepo ih je bilo vidjeti. Odnosno, točnije, po prvi put da su četiri uvezana u Metkoviću, otkriva nam to začetnik ideje nautičkog turizma u dolini Neretve, gosp. Dragan Tolić.

Riječ je o brodovima Aquamarin i Markan agencije Katarina line, Adriatica agencije Thurgau travel, Azzuro agencije ID Riva tours, sa kojima su stigli turisti iz Švicarske, Austrije, Njemačke, Amerike i Skandinavije.

Iza ovog lijepog prizora stoji marljivi rad naših ugostitelja, nautičara, djelatnika u turizmu, agencija te lađara i prijevoznika.

– Cijeli projekt je započet prije 15 godina, a prošlo je 10 godina od dolaska prvog kruzera. 2020. godine je trebala biti prekretnica, a ovo je sada nastavak. Da bi očuvali destinaciju svi moramo biti izvrsni i za sada jesmo. Jedna odlična sinergija počevši od nas na vezu do izvrsnih vodiča, prijevoznika Luje auto i Čazmatrans, te izvrsne usluge Restorana Lopoč, – u razgovoru istaknuo je Dragan Tolić.

Na svom proputovanju, turisti su u dolini Neretve obišli Arheološki muzeja Narona, uživali u vožnji lađama te jedinstvenom programu Restorana Lopoč.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije