Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

NESTAO PRIJE 15 DANA

U Njemačkoj nestao Marin Sršen, njegova rodica moli za pomoć

Objavljeno prije

– Ljudi, molimo vas pomoć, dijelite ovu objavu prijateljima i po inozemstvu, pogotovo ukoliko imate poznanike i prijatelje po Njemačkoj i u Europi, možda netko nešto zna – stoji u objavi Martine Sršen koja moli pomoć u pronalasku njezinog rođaka.

– Nestao mi je rođak, Marin Sršen iz Hanau (Philippsruher Allee), Njemačka, ima 32 godine, tamnosmeđu kosu i oči, srednje atletske građe i oko 180 centimetara visok. Govori hrvatski, njemački i engleski jezik. Otprije 15 dana gubi mu se svaki trag, nikome se nije javio od obitelji i prijatelja, a poruke se ne dostavljaju. U tijeku je policijska istraga. Ukoliko ima netko informacije, javite nam! Možete meni na mobilni: (+385) 0994124117 ili policiji u Hanau: 06181 100-123 – zamolila je Martina Sršen.

U tekstu objavljenom na njemačkom portalu kinzig.news stoji da su se članovi obitelji vratili s godišnjeg odmora i nisu zatekli Marina kod kuće na Philippsruher Allee. Jako su zabrinuti za njega. Posljednji kontakt bio je u nedjelju, 15. svibnja. Od tada ni rodbina ni prijatelji nisu ništa čuli za Marina Sršena. Prema dosadašnjim saznanjima, kriminalistčka policija pretpostavlja da mu je trenutno potrebna liječnička pomoć, piše Dubrovački vjesnik.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

Gradonačelnik Dalibor Milan posjetio metkovske udruge ‘Prijatelj’ i ‘Leptirići’

Objavljeno prije

Na današnji dan, 3. prosinca obilježava se Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Tim povodom gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan posjetio je dvije metkovske udruge koje brinu o osobama s invaliditetom – Udrugu osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’ i Udrugu cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’.

– I ovim putem želim ponovo čestitati svim članovima, djelatnicima, volonterima, terapeutima i asistentima ovih udruga jer su provedbom svojih projekata i aktivnosti dali ogroman doprinos u poboljšanju kvalitete života osoba s invaliditetom na području našega grada i okolice! Zbog svoga rada, naše udruge su prepoznate širom Hrvatske i na to smo ponosni! Hvala vam na odličnoj suradnji koju smo imali dosad i koju nastavljamo i u budućnosti jer cilj nam je isti – raditi na uključivanju osoba s invaliditetom u društvo, poboljšavati njihov položaj te poticati empatiju i svijest kod ljudi. Iako se danas obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, nastavimo svi skupa pridonositi da svaki njihov dan bude kvalitetan i ispunjen, – poručio je gradonačelnik Milan.

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava se 3. prosinca svake godine s osnovnim ciljem razumijevanja pitanja invaliditeta i mobiliziranja podrške za ostvarenje dostojanstva, prava i dobrobiti osoba s invaliditetom te poboljšanja kvalitete njihovog života. Na taj se način ublažavaju posljedice socijalne isključenosti, ali i senzibilizira javnost na prisutnost osoba s invaliditetom u zajednici i probleme s kojima se svakodnevno susreću.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije