Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

U Metkoviću organizirano treće masovno cijepljenje

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković već treći vikend provodi masovno cijepljenje na posebno organiziranom punktu. Cijepljenje se provodi po svim standardima kvalitete i velikom organizacijom uključujući pomoć i podršku epidemiološke službe Metković.

Naručivanje na cijepljenje provodi se isključivo kod liječnika obiteljske medicine koji sukladno pristiglim dozama cjepiva poziva prijavljene pacijente na određeni termin.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Cijepljenje na posebno organiziranim punktovima u Metkoviću i Opuzenu prolazi bez ikakvih poteškoća i odbijanja. Do sada se na punktovima procijepilo sa Pfizer BionTech i AstraZeneca cijepivom ukupno 900 osoba prvom dozom cjepiva. Moramo naglasiti da se u ordinacijama liječnika obiteljske medicine također cijepe pacijenti sa cjepivom kada dođe u manjoj količini u kojima se jednako koriste i Pfizerova, AstraZenecina i Modernina cjepiva.

Danas se na punktu u sportskoj dvorani u Metkoviću tražila doza više, bilo je jako malo odustajanja i nadamo se da će nam tako i ostati. Strah kod ljudi postoji i to je neminovno ali uz stručno i profesionalno osoblje svi strahovi se prebrode. Svakako su dobrobiti puno veće nego samo odbijanje te mi kao zdravstvene organizacije želimo pridonijeti u što bržem izlasku iz “novog normalnog” i zaštiti našeg pučanstva.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

PREPORUKA STOŽERA CZ DNŽ

Od ponedjeljka nastava u svim školama u županiji po modelu A

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije; sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji, a nakon pribavljenog stručnog mišljenja ZZJZ DNŽ; dao je preporuku osnivaču srednjih škola na području doline Neretve da od 10. svibnja učenici svih razrednih odjeljenja idu na nastavu po modelu A.

Napominjenmo kako će tako od ponedjeljka 10. svibnja učenici svih osnovnih i srednjih škola u cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj županiji normalno pohađati nastavu, odnosno po modelu A.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

 

 

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

 

 

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije