Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

DAN ZA ČISTI OKOLIŠ

U Metkoviću održana zajednička akcija čišćenja divljih odlagališta otpada ‘Zelena čistka’

Objavljeno prije

U Metkoviću je danas održana akcija ‘Zelena čistka’ – zajednička ekološka akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja se u Hrvatskoj organizira 12. godinu zaredom.

Predstavnici Grada Metkovića, na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom i pročelnikom Jedinstvenoga upravnoga odjela Ivicom Popovićem te gradskih sportskih klubova okupili su se jutros kod Hotela ‘Narona’. Poslije zajedničkoga fotografiranja krenulo se u akciju čišćenja, a tijekom dana će se obići nekoliko lokacija. Planira se čišćenje dijela korita rijeke Neretve, od mosta do Veletržnice (Velika i Mala riva te Šetalište 116. brigade), Ilegalno odlagalište na Jerkovcu (kanal uz nasip), ilegalna odlagališta uz lokalne, županijske i državne ceste kao i druga ilegalna odlagališta na području grada Metkovića (prema dojavi građana) te lokacije oko osnovnih i srednjih škola.

Svi oni koji danas nisu mogli sudjelovati u akciji mogu izabrati aktivnost digitalnog čišćenja, pa u skladu sa svojim mogućnostima pridonijeti ovom najvećem volonterskom projektu očuvanja okoliša, prirode i planeta Zemlje.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Inače, Zelena čistka održava se u sklopu svjetske akcije World Cleanup Day, a provođenjem akcije Hrvatska nastavlja biti dijelom priče većih razmjera koje utječu na svijest građana o zdravim navikama, čišćem okolišu i aktivnom pristupu rješavanja problema.

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Knjižnica organizira akciju ‘Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine’

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković organizira akciju Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine u petak, 29. rujna 2023. godine.

Povodom Dana GKM, koji se obilježava 30. rujna, na dan osnivanja Narodne čitaonice u Metkoviću 1873. godine, a u sklopu obilježavanja 150 godina od osnutka Čitaonice i 10 godina u novim prostorima, organizirali smo akciju Svrati i vrati!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije