Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PROMIJENITI SVOJ NAČIN ŽIVOTA IZ PASIVNOG U AKTIVNI

U-Gym Body Club ojačao svoj tim s fizioterapeutom Baćilom, riješite se dugotrajnih bolova, ozljeda i poboljšajte svoje držanje

Objavljeno prije

Ultimate Sports Body Club pojačan je s mladim magistrom fizioterapije Stipom Baćilom. Uz njegovu pomoć uspješno ćete se riješiti dugotrajnih bolova, ozljeda, poboljšati držanje (posturu) te promijeniti svoj način života iz pasivnog u aktivni.

Za rezervaciju termina možete se prijaviti na broj tel. 020 385 683 ili na broj mobitela 095 563 9440.

Stipe Baćilo je magistar fizioterapije, licencirani NKT (NeuroKinetic Therapy) terapeut i voditelj individualnog programa za vježbanje. Dobitnik je Dekanove nagrade za najuspješnijeg studenta preddiplomskog studija Fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Uz NKT, educiran je i u području DNS-a (Dinamička neuromuskularna stabilizacija) te kinesiotapinga. Posjeduje i FIFA diplomu za sportsku medicinu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NKT je novi oblik manualne terapije koja kombinira teoriju motorne kontrole i manualni mišićni test u svrhu pronalaženja uzroka boli – disfunkcionalnog obrasca kretanja pohranjenog u mozgu. Imate li neku dugotrajnu ozljedu ili problem koji niste uspjeli otkloniti usprkos brojnim terapijama i vježbanju, možda postoji disbalans koji niste riješili.

U tome će Vam pomoći Stipe koji svoje znanje produbljuje educirajući se na raznim radionicama u Hrvatskoj i u svijetu. Također sudjeluje kao predavač i autor više znanstvenih radova u području mišićno-koštane fizioterapije na priznatim simpozijima poput ‘Physiotherapia Croatica.’ Kao fizioterapeutu i edukatoru cilj mu je pružanje trajne potpore polaznicima kako bi poboljšali svoj zdravstveni status; bilo saniranjem ozljede koja ih dugo muči ili pak oblikovali tijelo prema svojim željama.

NAKON 6 GODINA SLUŽBE ODLAZI FRA ANTE

Gradonačelnik Dalibor Milan i njegov zamjenik Robert Doko primili fra Antu Bilokapića

Objavljeno prije

U prostorijama Gradske uprave, gradonačelnik Dalibor Milan sa svojim zamjenikom Robertom Dokom primio je fra Antu Bilokapića koji nakon šest godina odlazi iz Župe sv. Ilije proroka.

Tom prilikom smo mu uručili prigodan poklon te su mu, u osobno ime i u ime svih župljana, zahvalili za veliki trud i doprinos koji je dao tijekom vođenja Župe.

– Fra Anti smo poželjeli mnogo uspjeha, sreće i zdravlja na njegovom novom putu i u novoj župi te izrazili želju da nastavi dolaziti u naš Metković u kojem je ostavio neizbrisiv trag te u kojem će uvijek biti dobrodošao, – kazao je Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije