Ostanimo u kontaktu

PROMIJENITI SVOJ NAČIN ŽIVOTA IZ PASIVNOG U AKTIVNI

U-Gym Body Club ojačao svoj tim s fizioterapeutom Baćilom, riješite se dugotrajnih bolova, ozljeda i poboljšajte svoje držanje

Objavljeno prije

Ultimate Sports Body Club pojačan je s mladim magistrom fizioterapije Stipom Baćilom. Uz njegovu pomoć uspješno ćete se riješiti dugotrajnih bolova, ozljeda, poboljšati držanje (posturu) te promijeniti svoj način života iz pasivnog u aktivni.

Za rezervaciju termina možete se prijaviti na broj tel. 020 385 683 ili na broj mobitela 095 563 9440.

Stipe Baćilo je magistar fizioterapije, licencirani NKT (NeuroKinetic Therapy) terapeut i voditelj individualnog programa za vježbanje. Dobitnik je Dekanove nagrade za najuspješnijeg studenta preddiplomskog studija Fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Uz NKT, educiran je i u području DNS-a (Dinamička neuromuskularna stabilizacija) te kinesiotapinga. Posjeduje i FIFA diplomu za sportsku medicinu.

NKT je novi oblik manualne terapije koja kombinira teoriju motorne kontrole i manualni mišićni test u svrhu pronalaženja uzroka boli – disfunkcionalnog obrasca kretanja pohranjenog u mozgu. Imate li neku dugotrajnu ozljedu ili problem koji niste uspjeli otkloniti usprkos brojnim terapijama i vježbanju, možda postoji disbalans koji niste riješili.

U tome će Vam pomoći Stipe koji svoje znanje produbljuje educirajući se na raznim radionicama u Hrvatskoj i u svijetu. Također sudjeluje kao predavač i autor više znanstvenih radova u području mišićno-koštane fizioterapije na priznatim simpozijima poput ‘Physiotherapia Croatica.’ Kao fizioterapeutu i edukatoru cilj mu je pružanje trajne potpore polaznicima kako bi poboljšali svoj zdravstveni status; bilo saniranjem ozljede koja ih dugo muči ili pak oblikovali tijelo prema svojim željama.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

28 novih slučajeva zaraze koronavirusom, deset osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o devet osoba muškog spola i 19 osoba ženskog spola: deset osoba iz Metkovića, šest iz Dubrovnika, tri iz Župe dubrovačke, dvije iz Ploča, Kule Norinske i Opuzena, jednoj iz Slivnog i Konavala te jednoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.

Izliječeno je 12 osoba: osam iz Dubrovnika te po jedna iz Konavala, Opuzena, Ploča i Slivnog.
U posljednja 24 sata obrađeno je 586 uzoraka, a od početka pandemije analiziran je ukupno 96 841 uzorak.
U OB Dubrovnik hospitalizirano je osam osoba pozitivnih na koronavirus.
U samoizolaciji je 497 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su dva slučaja kršenja mjere samoizolacije (na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 907 slučajeva kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije