Ostanimo u kontaktu

MALA GOSPA

Trodnevnica u Doljanima u čast rođenja Blažene Djevice Marije

Objavljeno prije

Blagdan Male Gospe u Doljanima

Od srijede, 5. rujna, u Doljanima će početi trodnevnica u čast rođenja Blažene Djevice Marije (08. rujan). U srijedu, četvrtak i petak mise će biti u 18:00 sati, a u četvrtak će poslije mise biti Euharistijsko klanjanje također u Doljanima. Vjernici će sva tri dana imati priliku i za svetu ispovijed.

U subotu, na blagdan rođenja Blažene Djevice Marije – Male Gospe, mise u 7, 11 i 18 sati, a jutarnje mise će predvodit don Mladen Šutalo, župnik sv. Ivana u Mostaru, javlja visici.com.

UDRUGA 'OTAC ANTE GABRIĆ'

Obilježeni Dani oca Ante Gabrića uz udrugu ‘Dobra’, dječji zbor župe sv. Ilije te učenike Srednje škole i Gimnazije

Objavljeno prije

Dani o. Ante Gabrića kao i svake godine aktivno su obilježeni u udruzi „Otac Ante Gabrić“.

U četvrtak, 27. veljače, u prostorijama udruge, u suradnji s udrugom „Dobra“, upriličen je prigodni program „Tamo gdje palme cvatu“ u kojem su sudjelovali i članovi dječjeg zbora župe sv. Ilije.

Uz pratnju č.s. Mile Deak prisutne su razveselili pjesmama. Mladi su uz starije pogledali dokumentarni film Girđa korči u kojem o. Ante osobno govori o svome životu misionara u dalekoj Bengaliji. Uz sjećanja na druženja s o. Antom prilikom njegovih dolazaka u domovinu zapjevala se njegova omiljena pjesma Tamo gdje palme cvatu

U petak, 28. veljače, udrugu su posjetili učenici Srednje škole i Gimnazije te dirljivim recitalom u čast o. Ante prisutne podsjetili da je nesebično darivanje najveća sreća za čovjeka.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250

Najčitanije