Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

AUTOŠKOLA NARONA

Metković dobio novu autoškolu

Objavljeno prije

Autoškola NARONA

U Metkoviću je krajem kolovoza otvorena nova autoškola ‘Narona’, koja djeluje u okviru Centra za obrazovanje ‘Narona’, sa sjedištem na Autobusnom kolodvoru Metković.

Kandidati se mogu osposobiti za vozače ‘B’ i ‘C’ kategorije, a tečajevi su prilagođeni njihovim potrebama i održavaju se u jutarnjim i poslijepodnevnim satima.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Individualna posvećenost svakom kandidatu uz profesionalne i strpljive instruktore vožnje. Uz suvremena nastavna sredstva i metode učenja kandidati obuku iz vožnje uče na novim vozilima. Online učenje i provjere znanja su dostupni 7 dana u tjednu od 0-24h.

Više informacija možete pronaći na web stranicama Narona.hr i fb Autoškola Narona, ili putem telefona 020 680 440 i 098 716 596.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije