Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ARENABET ZAPOŠLJAVA

Traži se djelatnica za rad u poslovnici ArenaBet u Metkoviću

Objavljeno prije

ArenaBet, novi lanac sportskih kladionica u vlasništvu grupacije Arena (casino i automat klubovi), zapošljava jednu djelatnicu za rad u poslovnici u Metkoviću, na adresi Put Narone 36 (CB Gala).

Zainteresirane radnice mogu se javiti u poslovnicu u Metkoviću, svakim danom od 9 do 21 sat, radi više informacija i mogućeg dogovora. Životopis prethodno poslati na email: poslovnica51@arenabet.hr.

Podsjetimo, zagriženi ljubitelji sporta u ArenaBetu mogu okušati svoju sreću u predviđanju sportskih rezultata u čak 20 sportova te za više od 200 natjecanja i 1000 sportskih događaja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OVOGODIŠNJI UROD 40 TISUĆA TONA

Sastanak ministrice Vučković i župana Dobroslavića s gradonačelnicima iz doline Neretve i članovima Povjerenstva za mandarine

Objavljeno prije

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i župan Nikola Dobroslavić održali su u Opuzenu sastanak s gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivanom Matagom i članovima Povjerenstva za mandarine.

Na sastanku je riječi bilo o ovogodišnjim procjenama uroda, koje iznose 40 tisuća tona, i Akcijskom planu suzbijanja sredozemne voćne muhe, a u sklopu sastanka lokalnim proizvođačima održana je prezentacija o prednostima udruživanja u proizvođačke organizacije, kao najbrži put do isplativijeg poslovanja.

‘Proizvođači mandarina, kao i svi hrvatski poljoprivrednici, djeluju u uvjetima dugotrajnih i višestrukih poremećaja, stoga će Ministarstvo poljoprivrede i ovom sektoru nastaviti pružati pomoć i po potrebi dodatno reagirati’, istaknula je ministrica Vučković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Po završetku sastanka, ministrica i župan Dobroslavić obišli su nasade mandarina lokalnih proizvođača.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije