Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RADIONICA I PROSLAVA BLAGDANA

Sveti Nikola posjetio ‘Leptiriće’ i otjerao Krampusa

Objavljeno prije

Sv. Nikola, Leptirići 15

U prostorijama Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići u Metkoviću danas je održana radionica povodom blagdana sv. Nikole, nakon koje ih je sv. Nikola spasio od zločestog Krampusa i podijelio im poklone.

Djeca su na radionici, u kojoj su vježbali finu motoriku, izrađivali čizmice od papira i vate te zajedno izradili maketu sv. Nikole i okitili bor.

Leptiriće je iznenadio Krampus koji im je pokušao podijeliti šibe, ali sv. Nikola je na vrijeme reagirao, spriječio Krampusa i podijelio im prigodne poklone.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dio ugođaja s radionice i posjeta sv. Nikole možete vidjeti u fotogaleriji.

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije