Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan podijelio ugovore zaposlenima na javnim radovima

Objavljeno prije

Ugovori o javnim radovima 4

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta podijelio ugovore o radu zaposlenima na javnim radovima.

Radovi su dio projekta Aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava, a ugovor je sklopljen na šest mjeseci.

Gradonačelnik Dalibor Milan kazao je da se Grad Metković potrudio da ugovor dobiju svi prijavljeni koji su zadovoljavali uvjete za rad.

– Grad Metković je najprije prijavio 150 ljudi, ali, budući da je interes bio zaista velik i prijavilo se preko 300 ljudi, uspjeli smo se izboriti da svi ljudi koji zadovoljavaju uvjete budu primljeni, tako da je primljeno preko 220 osoba. Zaposleni će, uz plaću, dobiti božićnicu i dar za dijete, a radi se o poslovima prevencije požara i sanacije bujučnih poplava, te zaštiti okoliša – kazao je Milan.

Zaposleni će ubrzo početi s radom, a gradonačelnik Milan je rekao i da vjeruje da će grad blistati u sljedećih šest mjeseci.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije