Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan podijelio ugovore zaposlenima na javnim radovima

Objavljeno prije

Ugovori o javnim radovima 4

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta podijelio ugovore o radu zaposlenima na javnim radovima.

Radovi su dio projekta Aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava, a ugovor je sklopljen na šest mjeseci.

Gradonačelnik Dalibor Milan kazao je da se Grad Metković potrudio da ugovor dobiju svi prijavljeni koji su zadovoljavali uvjete za rad.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Grad Metković je najprije prijavio 150 ljudi, ali, budući da je interes bio zaista velik i prijavilo se preko 300 ljudi, uspjeli smo se izboriti da svi ljudi koji zadovoljavaju uvjete budu primljeni, tako da je primljeno preko 220 osoba. Zaposleni će, uz plaću, dobiti božićnicu i dar za dijete, a radi se o poslovima prevencije požara i sanacije bujučnih poplava, te zaštiti okoliša – kazao je Milan.

Zaposleni će ubrzo početi s radom, a gradonačelnik Milan je rekao i da vjeruje da će grad blistati u sljedećih šest mjeseci.

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije