Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Gradonačelnik Dalibor Milan podijelio ugovore zaposlenima na javnim radovima

Objavljeno prije

Ugovori o javnim radovima 4

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan danas je u galeriji Gradskog kulturnog središta podijelio ugovore o radu zaposlenima na javnim radovima.

Radovi su dio projekta Aktivacija nezaposlenih osoba na poslovima preventivnih mjera zaštite od požara i bujičnih poplava, a ugovor je sklopljen na šest mjeseci.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gradonačelnik Dalibor Milan kazao je da se Grad Metković potrudio da ugovor dobiju svi prijavljeni koji su zadovoljavali uvjete za rad.

– Grad Metković je najprije prijavio 150 ljudi, ali, budući da je interes bio zaista velik i prijavilo se preko 300 ljudi, uspjeli smo se izboriti da svi ljudi koji zadovoljavaju uvjete budu primljeni, tako da je primljeno preko 220 osoba. Zaposleni će, uz plaću, dobiti božićnicu i dar za dijete, a radi se o poslovima prevencije požara i sanacije bujučnih poplava, te zaštiti okoliša – kazao je Milan.

Zaposleni će ubrzo početi s radom, a gradonačelnik Milan je rekao i da vjeruje da će grad blistati u sljedećih šest mjeseci.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije