Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRG KRALJA TOMISLAVA

Sv. Nikola razveselio djecu i donio im poklone /FOTO/

Objavljeno prije

Sveti Nikola 2017 ( 29

Danas se na Trgu kralja Tomislava, u organizaciji Udruge lađarica Metkovke u suradnji s Turističkom zajednicom grada Metkovića, održao sajam rukotvorina i dočekao sv. Nikola.

Sv. Nikola je djeci podijelio slatkiše i slikao se s njima, a za lijep ugođaj na trgu i dobru glazbu pobrinuo se Eho band. Djeca su mogla sudjelovati i u likovnoj radionici s temom sv. Nikole, a najbolji radovi su nagrađeni.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U sklopu obilježvanja blagdana sv. Nikole na trgu se u isto vrijeme održao i Sajam rukotvorina za koji je direktorica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur kazala da je okupio razne rukotvorce i OPG-ove.

– U 10:30 na Trgu kralja Tomislava počeo je i Sajam rukotvorina, odnosno, izložba radova naših rukotvoraca, udruga, OPG-ova i slično i svi naši sugrađani i gosti imali su mogućnost pogledati što se sve nudi od različitih uporabnih predmeta, ukrasnih predmeta, nakita, ljekovitog bilja u različitim oblicima, kao što su kreme i sapuni – kazala je Medar Ujdur.

Dio veselog ugođaja sa trga možete pogledati u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije