Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

FOTOKOMENTAR

Što kažete na dizajn novih betonskih graničnika?

Objavljeno prije

Kocke - Betonski graničnici na nogostupima

Na sam pogled na nove ‘kockice’ koje se postavljaju centrom našeg grada ne možete ostati ravnodušni. Betonski su to graničnici koje bi trebali služiti pješacima i onemogućiti parkiranje na nogostupu. Međutim, zbog svog oblika i površine na nekim mjestima zauzimaju i do trećinu hodnog prosotra, te kao takvi pomalo su opasni upravo za te pješake.

Hrapavi, kockastog oblika sa obloženim kamenčićima… Dok se drugi gradovi trude svakim novim detaljom doprinijeti vizuri grada, naši graničnici su dizajnirani da niti jedan slučajno okrznuti prolaznik ne prođe bezbolno. Ali to je možda samo naše mišljenje? Što vi kažete na nove ‘kockice’ koje se ovih dana postavljaju po našem gradu?

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije