Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNO KUHANJE 'VAŽOLA'

‘Srećo i ekipa’ ponijeli titulu najboljih na prvoj ‘Važolijadi’

Objavljeno prije

Kuvanje-vazola-graha-(32)

U Metkoviću u posljednje vrijeme gotovo da se ništa ne može organizirati bez nekog humanitarnog predznaka. Tako je bilo i danas. U sklopu programa otvorenja Ledene bajke na Neretvi i blagdana sv. Nikole, Udruga lađarica Metkovke organizirala je Humanitarno kuhanje Važola.

Sudjelovalo je osam ekipa koje je stručni žiri ocijenio, i izabrao najbolje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Svi su pripremili dobar grah, ali naš žiri koji su činili Milko Bulum, Mate Jerković, Milojko Glasnović i Javorka Stanić su izabrali najbolji, – rekla nam je Zdravka Barišić ispred Udruge lađarica Metkovke.

Ekipa Srećo i ekipa su ponijeli titulu najboljih, drugi su bili ekipa Restoran Hercegovac, a treće mjesto otišlo je ekipi Čapljina.

Osim pobjednika također izvrstan grah napravili su Metkovski Pjacari, Udruga Dom za pet, Neretva run & Airsoft klub Stop Metković, ‘Bratovština svetog Nikole Pavelića’ sa Bune i organizatorice UL Metkovke.

Skuhalo se, a i pojelo 50 kilograma graha, a prikupljeni iznos namijenjen je za pomoć pri liječenju naše tri djevojčice.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije