Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

HUMANITARNO KUHANJE 'VAŽOLA'

‘Srećo i ekipa’ ponijeli titulu najboljih na prvoj ‘Važolijadi’

Objavljeno prije

Kuvanje-vazola-graha-(32)

U Metkoviću u posljednje vrijeme gotovo da se ništa ne može organizirati bez nekog humanitarnog predznaka. Tako je bilo i danas. U sklopu programa otvorenja Ledene bajke na Neretvi i blagdana sv. Nikole, Udruga lađarica Metkovke organizirala je Humanitarno kuhanje Važola.

Sudjelovalo je osam ekipa koje je stručni žiri ocijenio, i izabrao najbolje.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Svi su pripremili dobar grah, ali naš žiri koji su činili Milko Bulum, Mate Jerković, Milojko Glasnović i Javorka Stanić su izabrali najbolji, – rekla nam je Zdravka Barišić ispred Udruge lađarica Metkovke.

Ekipa Srećo i ekipa su ponijeli titulu najboljih, drugi su bili ekipa Restoran Hercegovac, a treće mjesto otišlo je ekipi Čapljina.

Sveznalica 7400xXpx

Osim pobjednika također izvrstan grah napravili su Metkovski Pjacari, Udruga Dom za pet, Neretva run & Airsoft klub Stop Metković, ‘Bratovština svetog Nikole Pavelića’ sa Bune i organizatorice UL Metkovke.

Skuhalo se, a i pojelo 50 kilograma graha, a prikupljeni iznos namijenjen je za pomoć pri liječenju naše tri djevojčice.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije