Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USKORO POPUŠTANJE MJERA?

Spominje se datum kad bi se moglo normalno preko granice s BiH

Objavljeno prije

Iako nema konkretnih vijesti za granične prijelaze, priča se da će se razmatrati i ublažavanje mjera na granicama, odnosno da će se moći konačno normalnije prijeći granica s BiH, bez dodanih testova, gospodarskih i hitnih razloga.

Taj datum je 15. veljače, a kako doznaju neki mediji planira se uz popuštanje dodatnih mjera.

Epidemiološka slika u BiH bolja je nego ikad, pišu tamošnji mediji, i broj novozaraženih od koronavirusa je najmanji još od prošlog ljeta, što je bio razlog da hrvatski dužnosnici iz BiH započmu razgovor s premijerom Plenkovićem o ovoj temi.

Hoćemo li se od 15. veljače konačno moći normalnije prijeći granica s BiH, svakako pokazati će naredni dani, ali kako doznajemo to je datum o kojem se govori.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Prijavite se na besplatnu radionicu ‘Kako postati poduzetnik’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 09.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Poduzetničkom inkubatoru Ploče.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna Rika 7a, Ploče

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije