Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USKORO POPUŠTANJE MJERA?

Spominje se datum kad bi se moglo normalno preko granice s BiH

Objavljeno prije

Iako nema konkretnih vijesti za granične prijelaze, priča se da će se razmatrati i ublažavanje mjera na granicama, odnosno da će se moći konačno normalnije prijeći granica s BiH, bez dodanih testova, gospodarskih i hitnih razloga.

Taj datum je 15. veljače, a kako doznaju neki mediji planira se uz popuštanje dodatnih mjera.

Epidemiološka slika u BiH bolja je nego ikad, pišu tamošnji mediji, i broj novozaraženih od koronavirusa je najmanji još od prošlog ljeta, što je bio razlog da hrvatski dužnosnici iz BiH započmu razgovor s premijerom Plenkovićem o ovoj temi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Hoćemo li se od 15. veljače konačno moći normalnije prijeći granica s BiH, svakako pokazati će naredni dani, ali kako doznajemo to je datum o kojem se govori.

DAN POLICIJE

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska osvojila prvo mjesto na malonogometnom turniru

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Povodom Dana policije na Plitvičkim jezerima odigran je malonogometni turnir na kojem je nastupilo 10 ekipa iz  policijskih uprava u Republici Hrvatskoj i MUP-a, a u finalu su se susrele Dubrovačko-neretvanska i ekipa MUP-a.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske uprave dubrovačko-neretvanske rezultatom 2:1 čime je postala peterostruki osvajač policijskog turnira.
Pored osvojenog prvog mjesta za najbolje pojedince turnira proglašen je Josip Stjepanović policijski službenik Policijske postaje Ston.

Pobjednička ekipa se sastojala od 8 policijskih službenika: Mate Ostojić, Ivan Marković, Robert Pijević i Pavo Čančar iz Postaje granične policije Metković, Tomislav Domić iz Policijske postaje Ploče, Boris Pavković i Dragan Volarević iz Interventne jedinice policije, već spomenuti Josip Stjepanović iz Policijske postaje Ston, a vođa ovog uspješnog tima bio je Jurica Volarević policijski službenik Interventne jedinice policije.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Samo natjecanje se odigralo kroz kup sistem i repesaž. U polufinalu se igralo s Policijskom upravom ličko-senjskom koju su dobili rezultatom 5:2.
Kroz cijeli turnir ekipa je uz vrhunske nogometne vještine pokazala ustrajnost, požrtvovnost i kolegijalnost što je rezultiralo još jednim pobjedničkim pokalom.

U ime svih djelatnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ovim putem želimo uputiti čestitke kolegama na osvojenom prvom mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije