Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

USKORO POPUŠTANJE MJERA?

Spominje se datum kad bi se moglo normalno preko granice s BiH

Objavljeno prije

Iako nema konkretnih vijesti za granične prijelaze, priča se da će se razmatrati i ublažavanje mjera na granicama, odnosno da će se moći konačno normalnije prijeći granica s BiH, bez dodanih testova, gospodarskih i hitnih razloga.

Taj datum je 15. veljače, a kako doznaju neki mediji planira se uz popuštanje dodatnih mjera.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Epidemiološka slika u BiH bolja je nego ikad, pišu tamošnji mediji, i broj novozaraženih od koronavirusa je najmanji još od prošlog ljeta, što je bio razlog da hrvatski dužnosnici iz BiH započmu razgovor s premijerom Plenkovićem o ovoj temi.

Hoćemo li se od 15. veljače konačno moći normalnije prijeći granica s BiH, svakako pokazati će naredni dani, ali kako doznajemo to je datum o kojem se govori.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije