Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DENTIS.HR

Splitska ordinacija dentalne medicine Dentech prvi je odabir i kod stranih pacijenata!

[ SPONZORIRANA OBJAVA ]

Objavljeno prije

Tijekom posljednjih 10-ak godina u Hrvatsku dolazi sve veći broj ljudi na godišnji odmor kako bi uživali u prekrasnim prirodnim ljepotama i okruženju. No, ako imate problema sa zubima, znajte da ćete prije ili kasnije morati posjetiti stomatologa kako biste riješili vaše probleme.

Zašto ne biste iz tog razloga iskombinirali turističko putovanje u Hrvatsku uz ugovorene stomatološke usluge te spojili dvije stvari u jednom posjetu. Ovo bi vam zasigurno bila najbolja ideja s obzirom na to da se Hrvatska danas ubraja među vodeće države kad je u pitanju dentalni turizam.

Sveznalica 7400xXpx

Bilo da trebate popraviti most, implantate ili izbijeliti zube, Hrvatska svima nudi pristupačne i kvalitetne stomatološke tretmane i usluge.

Hrvatska je država u kojoj se zubari postali iznimno cijenjeni, osobito od strane turista. Budite sigurni da dentalni turizam ovdje ne bi uspio i širio se da država nema konkurentne cijene i vrhunske tretmane za stomatološku njegu. U odnosu na Italiju ili Veliku Britaniju, cijene stomatoloških usluga u Hrvatskoj mogu biti i do 60 % niže.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osim toga, riječ je o prekrasnoj turističkoj destinaciji koja obiluje brojnim nacionalnim parkovima, nizinama, brdima, planinama, plažama, rezervatima te povijesnim i kulturnim dobrima te je kao takva idealno mjesto za kvalitetno korištenje slobodnog vremena između pojedinih stomatoloških tretmana.

Važno je napomenuti da će vam tijekom ovakvog tzv. dentalnog turizma odabrane profesionalne klinike ponuditi cjenovno pristupačniji paket koji uključuje smještaj, prehranu, stomatološke usluge te ulaznice za dodatne sadržaje i aktivnosti u blizini.

Dentalni turizam je brzorastuća pojava na polju zdravstvenog turizma gdje turisti putuju u inozemstvo kako bi riješili svoje stomatološke probleme. Osim toga, riječ je o jednoj od najzastupljenijih usluga u zdravstvenom turizmu. Osnova ovog koncepta je kombinacija stomatoloških usluga i putovanja, tj. paketa “dva u jednom”. Zbog toga stomatološka ordinacija Dentech nudi ponudu koji uključuju sve: od zubne njege (čišćenje korijenskih kanala, postavljanje zubnih krunica, mostova i ljuskica) do smještaja, prijevoza itd.

Ovaj oblik turizma postaje jedan od najvažnijih čimbenika hrvatskog zdravstvenog turizma. Hrvatska je zanimljiva i pristupačna destinacija zbog omjera cijene i kvalitete usluga, stoga većina pacijenata dolazi upravo iz inozemstva.

Rezervirajte svoj termin u stomatološkoj ordinaciji Dentech na vrijeme i kući se vratite s novim osmijehom!

DAROVI ZA UČENIKE NIŽIH RAZREDA

Sveti Nikola razveselio učenike u Osnovnoj školi Kula Norinska

Objavljeno prije

Na radost učenika nižih razreda,  Osnovnu školu Kula Norinska danas je posjetio Sveti Nikola, a djeca su ga dočekala radosno s pjesmicom.

U razgovoru je Sv. Nikola doznao da su djeca nekad bila dobra, a ponekad baš i ne. Svojim savjetima potaknuo ih je na činjenje dobrih djela, a njihovu je iskrenost nagradio darovima.

Sveznalica 7400xXpx

Ovom prilikom Općina Kula Norinska, na čelu s načelnikom Nikolom Krstičevićem, čestita imendan svim Nikolinama, Nikolama, Nikama i Nikšama..

Donosimo nekoliko fotografija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije