Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Uručena oprema nabavljena u humanitarnoj akciji ‘Veliko srce za djecu Neretve’

Objavljeno prije

Iako je planirano da se dana 23. ožujka 2020. godine u 12:00 sati u Metkoviću održi svečana primopredaja donacije opreme nabavljene u sklopu humanitarne akcije “Veliko srce za djecu Neretve”, zbog mjera nadležnih tijela radi obuzdavanja širenja pandemije koronavirusa COVID-19, organizator akcije Institut za promicanje i razvoj doline Neretve bio je prisiljen otkazati planirani događaj.

U svrhu opće mobilizacije zdravstvenog sustava radi sprječavanja širenja pandemije, oprema koja je prikupljena u akciji “Veliko srce za djecu Neretve” žurno je od strane Instituta uručena Domu zdravlja Metković prikladnim dopisom.

Vozilo, Dom zdravlja Metković

Radi se o sljedećoj opremi koja se žurno stavlja u funkciju:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
  • sanitetsko vozilo,
  • patronažno vozilo,
  • CTG uređaj za potrebe rodilišta,
  • defibrilator za djecu,
  • defibrilator za odrasle,
  • kardio fotelja za sanitetsko vozilo,
  • dvije kardio stolice za sanitetska vozila,
  • sitna medicinska oprema za pedijatrijsku ordinaciju, te
  • prigodne majice sa logom za Dom zdravlja Metković i Dom zdravlja Ploče.

U ime svih članova Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, od srca se zahvaljujemo svima koji su pomogli akciju “Veliko srce za djecu Neretve”.

S osobitim poštovanjem,
INSTITUT ZA PROMICANJE I RAZVOJ DOLINE NERETVE
Antonio Volarević, predsjednik

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije