Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

OŠ KULA NORINSKA

Školski pjevački zbor u Zagrebu sudjelovao na 3. Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva

Objavljeno prije

Foto: OŠ Kula Norinska

Foto: OŠ Kula Norinska

Školski pjevački zbor OŠ Kula Norinska sudjelovao je na 3. Festivalu dječjeg glazbenog stvaralaštva, koji se održao 16. i 17. svibnja 2018. g. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. 

 

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Festival organizira glazbena udruga Opus pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Zagrebačke županije, Školske knjige i ostalih pokrovitelja…. Festival okuplja učenike osnovnih škola iz cijele Hrvatske koji se ističu svojim talentima u izvannastavnim glazbenim aktivnostima.

Ove godine festival je okupio 26 različitih ansambala osnovnih škola iz cijele Hrvatske i hrvatskih škola iz inozemstva, gdje će gotovo 700 djece predstaviti svoje talente koje razvijaju u sklopu izvannastavnih glazbenih aktivnosti u svojim školama. Talenti se odnose na glazbeno stvaralaštvo u najširem smislu: od skladanja, pjevanja i sviranja do pripreme i izvedbe vjerojatno najkompleksnijeg glazbeno-scenskog djela – mjuzikla. Tako se škole natječu u tri kategorije: Mjuzikl, Mladi autori i Školska mjuza, a ocjenjuje ih stručno prosudbeno povjerenstvo.

Sveznalica 7400xXpx

Učenici OŠ Kula Norinska pod vodstvom prof. Zrinke Boras natjecali su se u kategoriji Školska mjuza te su svojom odličnom izvedbom pjesme Zlatana Stipišića Gibonnija, Oprosti, na poseban način predstavili Dubrovačko- neretvansku županiju.

Tekst/Foto: Osnovna škola Kula Norinska

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije