Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OSNOVNA ŠKOLA DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Priredbom proslavljena 39. obljetnica osnutka škole

Objavljeno prije

1805_Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića, Dan škole (24)

Danas je u predvorju Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića prigodnom priredbom obilježena 39. obljetnica osnutka škole.

Proslavi dana škole prisustvovali su učitelji i učenici škole i njihovi roditelji te predstavnici Grada Metkovića s gradonačlelnikom Daliborom Milanom, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Vatroslav Vugdelija, te predstavnici drugih gradskih instucija i udruga.

Ravnateljica škole, Žana Dodig, rekla je da su se na priredbi prikazali rezultati aktivnosti o očuvanju baštine provođenih kroz cijelu školsku godinu.

– Vjerujem da su svi posjetitelji današnje naše proslave Dana škole mogli uživati u programu koji su priredili naši učitelji i velikim dijelom učenici koji su cijelu godinu odrađivali niz aktivnosti vezan za zavičajnu baštinu, krovni projekt koji smo proveli ove godine, i zbilja su se potrudili. Dali su si stvarno napora da istraže sve ono što nas okružuje, a to blago naše doline Neretve je neprocjenjivo i moglo bi se o tome uraditi i emisija i priredbi, ali nadam se da su uspjeli u ovih sat vremena dočarati ono što nas okružuje i trebamo očuvati tu našu baštinu dijelom svih nas i moramo je čuvati za budućnost – rekla je ravnateljica Dodig.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na proslavi su nagrađeni i uspješni učenici škole i njihovi učitelji, a te dio vesele atmosfere iz Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića donosimo u fotogaleriji:

 

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije