Ostanimo u kontaktu

NASTAVAK ŠTRAJKA

Sindikati obrazovanja: ‘Više nema cirkularnog štrajka već se štrajka u cijeloj Hrvatskoj dok se ne ispune zahtjevi’

Objavljeno prije

Sindikati obrazovanja od danas pa do ispunjenja zahtjeva štrajkaju u cijeloj Hrvatskoj.

Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji sindikati su objavili rezultate referendumskog izjašnjavanja o posljednjoj ponudi Vlade te izvijestiti o daljnjim koracima u vezi štrajka:

“Ispričavamo se što smo jučer otkazali presicu, ali jučerašnji dan nije bio primjeren za raspravu o drugim temama osim Vukovara. Jučer je jednoglasno donesena odluka o nastavku štrajka na frontalni način. Više nema cirkularnog štrajka već se štrajka u cijeloj Hrvatskoj dok se ne ispune zahtjevi“, kazao je predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske Branimir Mihalinec.

Najavljeno je kako će sutra, na dan kada počinje Kongres pučana u Zagrebu, imati mini-akciju “Potrubi za obrazovanje”, a također i kako će se 25. studenog održati prosvjed na središnjem zagrebačkom trgu.

Izvor: dnevnik.hr

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U protekla 24 sata nema novih slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji u pos­ljednja 24 sata nije zabi­lježen niti jedan novi slučaj zaraze COVID­-19 infekcijom.

S današnjim danom izliječena je jedna osoba. Radi se o starijoj muškoj osobi s boravištem u BiH.

Od početka pandemije analizirana su ukupno 6923 uzorka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji je ukupno 256 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije