Ostanimo u kontaktu

NASTAVAK ŠTRAJKA

Sindikati obrazovanja: ‘Više nema cirkularnog štrajka već se štrajka u cijeloj Hrvatskoj dok se ne ispune zahtjevi’

Objavljeno prije

Sindikati obrazovanja od danas pa do ispunjenja zahtjeva štrajkaju u cijeloj Hrvatskoj.

Na danas održanoj tiskovnoj konferenciji sindikati su objavili rezultate referendumskog izjašnjavanja o posljednjoj ponudi Vlade te izvijestiti o daljnjim koracima u vezi štrajka:

“Ispričavamo se što smo jučer otkazali presicu, ali jučerašnji dan nije bio primjeren za raspravu o drugim temama osim Vukovara. Jučer je jednoglasno donesena odluka o nastavku štrajka na frontalni način. Više nema cirkularnog štrajka već se štrajka u cijeloj Hrvatskoj dok se ne ispune zahtjevi“, kazao je predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske Branimir Mihalinec.

Najavljeno je kako će sutra, na dan kada počinje Kongres pučana u Zagrebu, imati mini-akciju “Potrubi za obrazovanje”, a također i kako će se 25. studenog održati prosvjed na središnjem zagrebačkom trgu.

Izvor: dnevnik.hr

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije