Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ SE DOBRO ZATRESAO

Potres magnitude 3.9 s epicentrom pored Ljubuškog

Objavljeno prije

U 9:56 Metković je zatresao potres magnitude 3.9 s epicentrom 4 km jugoistočno od Ljubuškog na dubini od 2km prema prvim informacijama sa stranice ESCM.

Seizmološka služba Republike Hrvatske o potresu donosi sljedeće podatke:

Jutros, 19. studenog 2019. godine u 9 sati i 56 minuta na seizmografima Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježen je umjeren potres s epicentrom nedaleko Ploča. Magnituda potresa iznosila je 3.5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV-V stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Prema dojavi građana potres se osjetio u  Pločama, Splitu te na Pelješcu.

 

POČINJE SVINJOKOLJA

Analiza svinjskog mesa na trihinelozu se vrši u prostorijama Veterinarske inspekcije

Objavljeno prije

Kako ovih dana započinje vrijeme svinjokolje, Veterinarska organizacija LIKOMED VETERINA d.o.o., obavještava sve zainteresirane da se prikupljanje uzoraka za analizu svinjskog mesa na trihinelozu vrši u prostorijama Veterinarske inspekcije u Metkoviću na adresi Stjepana Radića 3, 2. kat (zgrada Ureda državne uprave),  svakog utorka i petka u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

Pored navedenog, istim danima možete obaviti i kategorizaciju gospodarstava, a za što je potrebna prethodna telefonska najava dan ranije na broj: 021/701-400.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije