Ostanimo u kontaktu

SVJETSKI DAN OSOBA S DOWN SINDROMOM

Šarene čarape obuli i učenici i učitelji OŠ Stjepana Radića

Objavljeno prije

Down sindrom, Foto - OŠ Stjepana Radića (3)

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom obilježava se 21. ožujka. Kako bi dali podršku osobama s Downovim sindromom, a posebno našoj učenici Gabrieli, ravnateljica, učitelji i učenici naše škole obuli su različite šarene čarape, vesele baš kao i osobe s Downom.

Osobine koje krase djecu s Downovim sindromom pa tako i našu Gabrielu su: toplina, dobrodušnost i vedrina. Danas je Gabriela odlučila tu svoju toplinu i vedrinu unijeti u gotovo svaki kutak naše škole. Sa svojom učiteljicom, asistenticama i prijateljima iz razreda, posjetila je ravnateljicu, članove stručne službe te učenike nižih razreda naše škole. Svi su je toplo primili te proveli nekoliko trenutaka u razgovoru s njom. Pomogli su joj da se osjeća zaista posebnom.

RAZLIČITI, ALI ISTI

Svatko od nas

svoju boju nudi

onu što izvana

vide ljudi.

Svatko od nas

svoju boju nosi

u očima,

različitoj kosi.

Ali jedna je boja

za sve ista

ljubav, osmijeh

što iznutra blista.

Osnovna škola Stjepana Radića

 

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije