Ostanimo u kontaktu

CRKVE SV. NIKOLE I SV. FRANJE

Sakrament Prve svete pričesti u Metkoviću je u nedjelju primilo 80 djece

Objavljeno prije

Foto: Marin Veraja

U metkovskim župama u nedjelju je sakrament Prve svete pričesti primilo 80 djece, 60 u Župi sv. Nikole i njih 20 u crkvi sv. Franje Asiškog na Kladi, župa sv. Ilije.

U Župi sv. Nikole u Metkoviću, uz nedjeljnu euharistijsku misu u 10 sati, koju su predvodili župnik don Davor Bilandžić na radost roditelja i cijele crkvene zajednice, 60 prvopričesnika je primilo sakrament Prve svete pričesti. Misno slavlje svojim recitacijama su uveličali sami prvopričesnici, dok je pjevanjem Zbor sv. Nikole.

Također istog dana, u Župi sv. Ilije na sv. misi u 11 sati u crkvi sv. Franje Asiškog na Kladi 20 prvopričesnika primilo je sakrament Prve sv. Pričesti. Misno slavlje je predvodio župni vikar crkve sv. Ilije, fra Darijo Sinković, a prvopričesnike je za Pričest pripremala časna sestra Mila Deak.

Prvopričesnicima i njihovim obiteljima iskrene čestitke od redakcije portala Metković NEWS.

Foto-galeriju nam je ustupio Foto Veraja Metković.

TURNIR NA BUĆE

Nakon otkrivanja murala i mimohoda veterani 4. gardijske brigade DNŽ svečanost nastavili u Vidu

Objavljeno prije

Nakon mimohoda u čast 25. obljetnice VRO Oluja veterani 4. gardijske brigade svečanost su nastavili u Vidu uz turnir na buće.

Na trideset metara visoki zvonik crkve Gospe Snježne izvjesili su svoju veliku hrvatsku zastavu pred predstojeći blagdan Gospe od Snijega i Dan pobjede 5.kolovoza.

Najboljim boćarima pokazali su se Miro Matić, Pero Čotić i Marinko Ćerlek.

Drugo mjesto pripalo je ekipi u sastavu Davor Boras, Mladen Kežić, Željko Vučić i Ivica Glavinić.

Treće mjesto podijelile su ekipe u sastavima: Mario Brečić, Zoran Ivić i Tomo Petković te Markan Šiljeg, Jozo Puljić i Damir Nosić.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije