Ostanimo u kontaktu

SPORTSKA ULICA

Otkriven mural za prerano preminulog Jozu Mijoča

Objavljeno prije

Danas, simbolično točno u 19:11 sati u Sportskoj ulici u Metkoviću otkriven je mural posvećen našem pokojnom sugrađaninu, bivšem hrvatskom branitelju i istaknutom malonogometašu pok. Jozi Mioču.

Mural je osmišljen na inicijativu prijatelja prerano preminulog Joze, a naslikali su ga članovi Torcide iz Splita.

Jozo, koji je bio porijekolom s Mliništa, bio je član MNK Narona, dragovoljac Domovinskog rata i dugogodišnji tajnik bivšeg Društva prijatelja Hajduka Metković.

Zahvale Caffe bar Vibe na gostoprimstvu artista iz Splita.

ROADPOL – ZAVRŠILI DANI SIGURNOSTI U PROMETU 2020.

Ovogodišnje brojke nesreća u prometu značajno bolje od prošlogodišnjih

Objavljeno prije

Od 16. do 22. rujna proveden je projekt ROADPOL-a Dani sigurnosti u prometu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Tijekom provedbe projekta prometna policija provela je brojne preventivno-represivne aktivnosti u cilju smanjenja broja poginulih i teško ozlijeđenih osoba u prometu na cestama, a nagalasak je bio na Danu bez poginulih u prometu koji se obilježio 17. rujna kada nije bilo prometnih nesreća sa smrtno stradalim osobama.

Ovogodišnji prometni parametri su značajno bolji od onih prošlogodišnjih. Naime, od početka godine na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske dogodilo se 357 prometnih nesreća što je za 41% manje nego prošle godine kada ih se dogodilo 615. Broj ozlijeđenih osoba također je smanjen i to za 44% sa prošlogodišnjih 448 na ovogodišnjih 249, dok je broj smrtno stradalih smanjen za čak 60% sa prošlogodišnjih 10 na ovogodišnjih 4.

Unatoč povoljnim prometnim pokazateljima policija nastavlja sa svojim preventivnim i represivnim aktivnostima i poručuje:

Poštujte prometne propise!

Ostani živ i spasi živote drugih! 

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije