Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LIONS KLUB NARONA METKOVIĆ

Rodilište u Metkoviću dobilo aparat za skrining sluha novorođenčadi

Objavljeno prije

DSC_1393

Lions klub Narona Metković uručio je rodilištu u Metkoviću vrijednu donaciju. Riječ je o aparatu za skrining sluha novorođenčadi, čija je vrijednost oko 33 tisuće kuna.

Prilikom primopredaje u Domu zdravlja je organizirana prigodna svečanost kojoj su uz ravnatelja Doma zdravlja Metković, Mihovila Štimca nazočili i dožupanica Dubrovačko-neretvanska, Marija Vučković, u ime grada Metkovića, Mojmir Vladimir, te Tonći Vicelić kao predstavnik Lions kluba Sv. Vlaho iz Dubrovnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Dogodila se ta slučajnost, odnosno imali smo tu čast, da je na osnutku Lions kluba Narona Metković sudjelovao predsjednik svjetske organizacije Lionsa, Barry J. Palmer, koji je slučajno tada bio na proputovanju kroz našu regiju. Kako je Lions Club prije svega humanitarna organizacija, odmah na osnutku se rodila ideja za jednom ovakvom akcijom, koju je predsjednik Palmer podržao te darovao početnih 300 dolara. I evo, drago nam je da smo godinu dana kasnije uspjeli skupiti 33 tisuće kuna, kazao je Krmek kao predsjednik Lionsa, te kao pedijatar dodao, da je svakom djetetu važno odmah nakon rođenja snimiti sluh, znači provjeriti da li to dijete ima neke već urođene smetnje, a kako naše rodilište dosad nije imalo takav aparat, u cilju poboljšanja zdravstvene skrbi naše djece, odlučili smo se da to bude aparat za skrining sluha novorođenčadi, – istaknuo je Krmek, te simbolično uručio aparat ravnatelju Štimcu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije