Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA METKOVIĆ

Radionica u sklopu izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković

Objavljeno prije

U organizaciji TZ grada Metkovića u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković održana je radionica u sklopu izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković.

Osim predstavnika tvrtke SPOT, izrađivača plana, na radionici su sudjelovali dionici razvoja i valorizacije turizma u destinaciji, odnosno predstavnici Grada Metkovića, na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom, gradskih i županijskih ustanova te turistički djelatnici.

Sudionici radionice razgovarali su o atrakcijama i resursima koje Metković kao turistička destinacija ima te mapirali najpotentnije interpretacijske motive i sadržaje koji će moći obogatiti te oplemeniti postojeću ponudu te stvoriti novu vrijednost u destinaciji.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Radionica je dio izrade Krovnoga interpretacijskoga plana turističke destinacije Metković. Sredstva za izradu dobila je Turistička zajednica grada Metkovića od strane Turističke zajednice RH, a putem Javnoga poziva za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima.

OSNOVNA GLAZBENA ŠKOLA METKOVIĆ

Do petka traju audicije za upisi u prvi razred 2024./2025. školske godine

Objavljeno prije

Osnovna glazbena škola Metković otvara prijave za audiciju za upis u prvi razred 2024./2025. školske godine. Prijave se vrše isključivo online do petka, 24.05.2024. godine.

Sve potrebite informacije i upute, kao i sama prijavnica nalaze se na mrežnoj stranici OGŠ Metković.

OGŠ Metković

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

 

 

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije