Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE

Prvašići u Metkoviću i Opuzenu učili kako sigurno sudjelovati u prometu

Objavljeno prije

Akcija Poštujte naše znakove

U sklopu akcije „Poštujte naše znakove“ tijekom rujna održana su edukativna predavanja svim učenicima prvih razreda osnovnih škola na području Metkovića i Opuzena. Radi se o predavanjima koja se tradicionalno provode od početka školske godine, a usmjerena su na zaštitu djece u prometu i sprječavanju ugrožavanja njihovih života, osobito u prvim danima njihovog samostalnog sudjelovanja u prometu. Tom je prilikom policijska službenica Ivana Bajo zajedno s kolegama iz prometne preventive i kontakt policijskim službenicima prvašiće uputila kako prelaziti kolnik, kako koristiti pješački prijelaz te objasnila na koji način sigurno prijeći kolnik na raskrižju bez semafora, kako se pravilno kretati nogostupom i sl. Osim korisnih informacija, dolaskom kišnih dana učenici su na poklon dobili i kišne kabanice.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Predavanjima je obuhvaćeno oko 280 učenika prvih razreda koji su zajedno sa ravnateljima škola upoznati i o načinu korištenja web aplikacije za učenje i provjeru znanja „Prometna učilica“.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije